A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 76196 Marvel Bosszúállók adventi naptár

Marvel adventi naptár egy szuperhősös karácsonyhoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Marvel Bosszúállók adventi naptár
SKU 76196
EAN 5702016912425
Darabok 298
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 11 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 76196 Marvel Bosszúállók adventi naptár leírás

  • Ajándékozd meg a Marvel rajongókat egy különleges, szuperhősös karácsonyi meglepetéssel, amit a LEGO® Marvel Bosszúállók adventi naptár (76196) nyújt! Mind a 24 ajtó mögött egy remek ajándék lapul az építéshez, a játékhoz és a kiállításhoz.
  • Tartalmaz 7 minifigurát – Vasembert, Pókembert, Fekete Özvegyet, Thort, Marvel kapitányt, Thanost és Nick Furyt –, valamint a Marvel Univerzumból ismert izgalmas tárgyakat és csodálatos kiegészítőket, amelyeket a gyermekek imádni fognak.
  • A nagy nap közeledtével a gyermekek kombinálhatják az ajándékokat, hogy életre keltsék a fantáziadús Marvel kalandokat.
  • Ez a szuper klassz adventi naptár tökéletes elő-karácsonyi ajándék a 7 éves vagy nagyobb szuperhősöknek, hiszen 24 napnyi meglepetés vár rájuk, amelyekkel egész évben fantáziadús mókában lesz részük.
  • A különleges adventi naptár 24 ajándéka egyszerűen kombinálható más LEGO® Marvel készletekkel, így végtelen, kreatív építést, fantáziadús játékot és bámulatos dísztárgyakat nyújtanak.
  • A megépíthető játékélmények közé tartozik egy Quinjet, Helicarrier, Pókember drónja és a Bosszúállók Torony.
  • A 24. ajtó mögött egy szuper meglepetés lapul (tipp: ez az univerzum egyik legnagyobb erővel bíró tárgya!).
  • Minden LEGO® Marvel építőjáték kiváló minőségű játékkészleteket nyújt az ifjú szuperhősöknek, amelyek rengeteg fantáziadús játéklehetőséget kínálnak.
  • A LEGO® építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.