A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Tony Stark Sakaarian Vasembere 76194

j robotkalandok ikonikus Marvel szereplkkel

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Tony Stark Sakaarian Vasembere
SKU 76194
EAN 5702016913224
Darabok 369
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 9 793 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Tony Stark Sakaarian Vasembere 76194 leírás

Ismertesd meg a Marvel rajongókkal az építés és a játék új dimenzióját egy fantáziadús kalanddal, amit a LEGO Marvel Tony Stark Sakaarian Vasembere (76194) készlet nyújt. Ezzel a LEGO Marvel látványosságot tartalmazó készlettel a 8 éves vagy nagyobb gyermekek eljátszhatják a Disney+-on látható a Marvel Studios What If…? című animációs sorozatának jeleneteit, és új történeteket fedezhetnek fel a Marvel-moziuniverzumból.

Új történetek ikonikus szuperhősszereplőkkel
A Marvel-moziuniverzum izgalmas kiegészítése 3 minifigurát– Tony Starkot, Valkyrie-t és a Watchert –, tartalmaz valamint egy megépíthető robotot, ami nagy teljesítményű autóvá építhető át. A gyermekek a Sakaarian Vasemberrobotba helyezhetik Tony Stark minifiguráját. Ez a robotóriás sokféleképpen beállítható, így a szuperhősakció során a gyermekek csavargathatják és fordítgathatják a robotot. Ha a gyermekek egy kis sebességre vágynak, az óriási robotot egy nagy teljesítményű járművé építhetik át, így még csodásabb kalandok felé száguldhatnak.

  • Ez a LEGO Marvel Tony Stark Sakaarian Vasembere (76194) készlet életre kelti a What If…? című Marvel Studios TV sorozatot, emellett megismerteti a gyermekekkel az építés és a játék, valamint a fantáziadús kalandok új dimenzióját.
  • Tartalmazza Tony Stark, Valkyrie és a Watcher minifiguráit, valamint egy megépíthető robotot, ami nagy teljesítményű járművé építhető át.
  • A gyermekek elhelyezhetik Tony Stark minifiguráját a sokféleképpen beállítható Sakaarian Vasemberrobotban, ami készen áll a szuperhősakcióra. Ha pedig egy kis sebességre vágynak, a robot nagy teljesítményű autóvá alakítható.
  • Repítsd a Disney+-ról ismert What If…? című Marvel Studios sorozat és a Marvel filmek 8 éves vagy nagyobb rajongóit a legújabb szuperhősakció sűrűjébe a számtalan módon átalakítható sakaarian vasemberrobottal!
  • A beállítható robot több mint 15 cm magas, ami egy Tony Stark stílusú versenyautóvá is átépíthető.
  • A gyermekekre még több gyűjthető és kombinálható LEGO Marvel robot vár, amelyekkel életre kelthetik a szuperhősfilmek akcióit, de akár saját, végtelen és fantáziadús történeteket is kitalálhatnak.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek megbízhatóak, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú,globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.