A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 76194 Tony Stark Sakaarian Vasembere

Új robotkalandok ikonikus Marvel szereplőkkel

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Tony Stark Sakaarian Vasembere
SKU 76194
Darabok 369
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 13 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 76194 Tony Stark Sakaarian Vasembere leírás

  • Ez a LEGO® Marvel Tony Stark Sakaarian Vasembere (76194) készlet életre kelti a What If…? című Marvel Studios TV sorozatot, emellett megismerteti a gyermekekkel az építés és a játék, valamint a fantáziadús kalandok új dimenzióját.
  • Tartalmazza Tony Stark, Valkyrie és a Watcher minifiguráit, valamint egy megépíthető robotot, ami nagy teljesítményű járművé építhető át.
  • A gyermekek elhelyezhetik Tony Stark minifiguráját a sokféleképpen beállítható Sakaarian Vasemberrobotban, ami készen áll a szuperhősakcióra. Ha pedig egy kis sebességre vágynak, a robot nagy teljesítményű autóvá alakítható.
  • Repítsd a Disney+-ról ismert What If…? című Marvel Studios sorozat és a Marvel filmek 8 éves vagy nagyobb rajongóit a legújabb szuperhősakció sűrűjébe a számtalan módon átalakítható sakaarian vasemberrobottal!
  • A beállítható robot több mint 15 cm magas, ami egy Tony Stark stílusú versenyautóvá is átépíthető.
  • A gyermekekre még több gyűjthető és kombinálható LEGO® Marvel robot vár, amelyekkel életre kelthetik a szuperhősfilmek akcióit, de akár saját, végtelen és fantáziadús történeteket is kitalálhatnak.
  • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek megbízhatóak, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú,globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.