A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 76168 Amerika Kapitány páncélozott robotja

Amerika Kapitány robotja és minifigurája

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Amerika Kapitány páncélozott robotja
SKU 76168
EAN 5702016912739
Darabok 121
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 3 790 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 76168 Amerika Kapitány páncélozott robotja leírás

  • A LEGO® Marvel Bosszúállók Classic Amerika Kapitány páncélozott robotja (76168) egy szuper méretű, szuperhősös meglepetés. Turbózd fel az akciót ezzel a hatalmas, mozgatható robottal és a minifigurával!
  • A csomagban megtalálod Amerika Kapitány minifiguráját és egy megépíthető robotot, aminek a kezében egy óriási pajzs van, emellett a minifigura kisebb pajzsát a robot lábához rögzítheted.
  • A gyermekek kinyithatják a robot pilótafülkéjét, hogy beletegyék Amerika Kapitány minifiguráját, majd megmenthetik a világot a mozgatható robot szuper méretű pajzsával, miközben gonosztevőkkel harcolnak, és újra átélik kedvenc filmjeleneteiket.
  • Remek születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 7 éves vagy nagyobb szuperhősöknek.
  • Ez a robusztus építőjáték több mint 12 cm magas. Tökéletes a kézzelfogható, fantáziadús játékhoz, majd ha a napi akció véget ér, bármelyik gyerekszobában remekül fog mutatni.
  • Még több gyűjthető és kombinálható LEGO® Marvel robot vár a gyermekekre, amikkel végtelen, szórakoztató, filmes akciókat játszhatnak el, de akár saját történeteket is kitalálhatnak.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.