A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO AT-AT 75288

Ikonikus LEGO Star Wars AT-AT Lpeget az akcids jtkhoz

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO AT-AT
SKU 75288
EAN 5702016617320
Darabok 1267
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 68 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO AT-AT 75288 leírás

Játszd el a hoth-i csatát és más klasszikus Star Wars trilógia jeleneteket ezzel a gyermekeknek szánt AT-AT (75288) LEGO építőkészlettel! A Minden Terepen Bevethető Páncélozott Szállítójármű különböző részei felnyithatók a könnyű játékhoz, emellett rugós kilövőkkel, a belsejében pedig egy speeder bike-kal van ellátva. A rajongók imádni fogják az olyan eredeti részleteket, mint a csörlőt, mellyel felhúzhatják Luke-ot és a hődetonátor elemét is.

A Birodalom a Lázadó Szövetség ellen
Ez az akciódús készlet 6 LEGO minifigurát tartalmaz – Luke Skywalkert, Veers tábornokot, 2 AT-AT pilótát és 2 Hógárdistát. Mindannyian fel vannak fegyverezve, melyek között megtalálod Luke fénykardját és a Hógárdisták háromlábú ágyúját is, melyek klassz Star Wars küldetésekre inspirálnak. Csodálatos ajándékötlet bármelyik LEGO Star Wars gyűjtő számára, mely az önálló és a csoportos játékhoz is nagyszerű.

A LEGO Star Wars készletek szeretete!
A LEGO Csoport már több mint két évtizede alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból, így a LEGO Star Wars téma hatalmas sikernek örvend. Kell ennél több?

  • A klasszikus Star Wars trilógia és a LEGO Star Wars: A Skywalker saga videojáték rajongói örömmel fogják eljátszani a hoth-i csata akcióit az ikonikus AT-AT (75288) Lépegető részletesen kidolgozott, állítható, LEGO kockákból épült változatával.
  • Ez a gyermekeknek szánt, szórakoztató, kreatív építőjáték 6 LEGO Star Wars minifigurát tartalmaz – Luke Skywalkert, Veers tábornokot, 2 AT-AT pilótát és 2 Hógárdistát, melyeknek fegyvereik vannak, hogy eljátszhasd velük a Birodalom és a Lázadó Szövetség közötti csatákat.
  • Az AT-AT tartalmaz egy pilótafülkét 3 LEGO minifigurának, kihajtható paneleket, rugós kilövőket, egy speeder bike-ot, csörlőt, alsó fedélzeti nyílást, ahol Luke bedobhatja a hődetonátor elemet, és még sok minden mást, amivel valósághű és kreatív lehet a játék.
  • Ez az 1267 elemet tartalmazó készlet szuper születésnapi, ünnepi vagy különleges alkalomra szóló ajándék a 10 évnél idősebb fiúk és lányok számára, akik egy izgalmas építési kihívásra és órákon át tartó önálló vagy csoportos játékra vágynak.
  • Az AT-AT jármű több mint 34 cm magas, 38 cm hosszú és 15 cm széles. A rajongók a járművet a LEGO Star Wars: A Skywalker saga videojátékban is vezethetik.
  • Ehhez a Star Wars AT-AT Lépegető építőkészlethez nincs szükség elemekre – kizárólag LEGO kockákból áll, így a gyermekek képzelete működteti, mely korlátlan galaktikus kalandokat és kreatív szórakozást ígér.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a klassz építőjátékot egy Star Wars rajongónak, aki számára még újak a LEGO készletek? Ne aggódj! Egy lépésről lépésre vezető útmutató is tartozik hozzá, így magabiztosan belevághat ebbe a komplex építési kihívásba.
  • A LEGO Star Wars építőjátékok nagyszerűek a gyermekek és a felnőtt rajongók számára az építéshez, a kiállításhoz és a klasszikus Star Wars jelenetek eljátszásához, de akár saját, szórakoztató küldetéseket is kitalálhatnak. Mindenki megtalálja a számára legjobbat!
  • A LEGO kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség az Erőre! Megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőjáték-készlet kockái tökéletesen és könnyedén összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO kockákat és elemeket felhevítjük, összenyomjuk, ledobjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden akciódús Star Wars készlet megfeleljen a Föld – és a messzi-messzi galaxisok – legszigorúbb minőségi és biztonsági szabványainak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.