A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Selfie kaszkadőr motorkerékpár 60309

Ltvnyos kaszkadrakci egy mks LEGO City TV szereplvel

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Selfie kaszkadőr motorkerékpár
SKU 60309
EAN 5702017028002
Sorozat LEGO City
LEGO ár 2 093 Ft

LEGO Selfie kaszkadőr motorkerékpár 60309 leírás

Azok a gyermekek, akik odavannak az akciódús játékokért, imádni fogják ezt a lendkerekes LEGO Selfie kaszkadőr motorkerékpár (60309) játékkészletet, ami tartalmaz egy klassz motort a vagány egykerekes trükkök és ugrások bemutatásához. Csak egészítsd ki a LEGO City Kalandok TV sorozat kirívó szereplőjével, Spotlighttal és szelfibotjával, és már kezdődhetnek is a szórakoztató kaszkadőrkalandok.
Szórakoztató építési- és játékélmény az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek

A játékkészlet tartalmaz egy egyszerű, nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is – az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része. Ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, így a fiatal LEGO építőkből hamar építőmesterek válhatnak.

A gyermekek a műsor sztárjaivá válhatnak!
A LEGO City Stuntz készletek lendkerekes motorokkal, klassz járművekkel, valósághű szerkezetekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús szerepjáték vár rájuk. Ha még nagyobb kaszkadőri látványosságra vágysz, kombináld a LEGO City Stuntz univerzum további játékkészleteivel!

  • A gyermekek képzelete egész biztosan szárnyra kap a LEGO City Selfie kaszkadőr motorkerékpár (60309) játékkészlettel, ami tartalmaz egy lendkerekes motorkerékpárt és a LEGO City TV magasan kirívó szereplőjét, Spotlightot.
  • Mit rejt a doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet egy lendkerekes kaszkadőr motor megépítéséhez, valamint a LEGO City Kalandok TV sorozatból ismert fergeteges, szelfimániás szereplő, Spotlight minifiguráját.
  • Ha a gyermekek megtolják a kaszkadőr motort, azzal szabadjára engedik a lendkereket, utána pedig bámulatos ugratásokat és légi manővereket mutathatnak be.
  • Ez a LEGO City Selfie kaszkadőr motorkerékpár játékkészlet nagyszerű születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy nagyobb kaszkadőrrajongóknak és gyermekeknek.
  • A Selfie kaszkadőr motorkerékpár több mint 3 cm magas, 6 cm hosszú és kevesebb mint 2 cm széles.
  • Kombináld a játékkészletet a LEGO City Stuntz sorozat további készleteivel, még több kaszkadőri akcióért.
  • A készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része. Ezzel az interaktív útmutatóval a LEGO építés valóban gyerekjáték lesz!
  • A LEGO City Stuntz szettek klassz járművekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol mókás és izgalmas köntösbe bújtatott élethelyzeteken alapuló történeteket és helyzeteket játszhatnak el.
  • Minden LEGO kocka és elem megfelel a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató építési élményt nyújtsanak – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO építőjátékokat alaposan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden játékkészlet megfeleljen a szigorú biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.