A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Vadvilági ATV mentőjármű 60300

Szrakoztat, vadvilgi ment ptkszlet gyermekeknek

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Vadvilági ATV mentőjármű
SKU 60300
EAN 5702016911916
Darabok 74
Sorozat LEGO City
LEGO ár 2 513 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Vadvilági ATV mentőjármű 60300 leírás

Vezesd be a kis felfedezőket a természet csodáiba ezzel az inspiráló LEGO City Vadvilági ATV mentőjármű (60300) játékkészlettel, ami tartalmaz egy klassz játék terepjárót billenőkormányzással, ami befogóeszközzel és drónnal van felszerelve, valamint egy kis szavannahelyszínt is. A felfedezővel, a majmokkal és a fekete skorpióval izgalmas állatmentő kalandok várnak rád.

Remek építési- és játékélmény gyermekeknek
Ehhez az építőjáték-készlethez egy könnyen követhető építési útmutató és Instructions PLUS is tartozik – ez része az ingyenes LEGO Építési útmutatók nevű okostelefonokra és tabletekre készített alkalmazásnak. Ez a közelítő és forgó képmegjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató építőmestereket varázsol a fiatal LEGO építőkből!

A LEGO City izgalmas világa
A LEGO City Vadvilági készletek egyenesen az akció sűrűjébe repítik a gyermekeket, hiszen ikonikus állatok, valósághű helyszínek, klassz járművek és inspiráló szereplők bátorítják őket a valós élethelyzeteken alapuló, kreatív szerepjátékra.

  • Ez a LEGO City Vadvilági ATV mentőjármű (60300) játékkészlet szórakoztató állat- és felfedezőszereplőket, egy kormányozható ATV-t és egy kis szavannahelyszínt tartalmaz, amelyek tökéletesek az 5 éves vagy nagyobb kalandoroknak.
  • Mit rejt a doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet a befogóeszközzel és drónnal felszerelt, kormányozható ATV megépítéséhez, valamint fa, banán és kaki elemeket, egy felfedező minifigurát, 2 majomfigurát és egy skorpiófigurát is.
  • A gyermekek az ATV megbillentésével jobbra és balra kormányozhatják a járművet, a befogóeszközzel áthelyezhetik a skorpiót, és szórakoztató, állatmentő történeteket játszhatnak el ezzel a kreatív építőkészlettel.
  • Tökéletes születésnapi vagy hétköznapi ajándék a kis állatbarátoknak. A gyermekek emellett más LEGO City Vadvilági szettekkel is kombinálhatják ezt a játékkészletet, így még több akció és kaland vár rájuk.
  • A megépített Vadvilági ATV mentőjármű több mint 4 cm magas, 7 cm hosszú és 5 cm széles, így rengeteg hely van benne a felfedező minifigurájának, a drónnak és a befogóeszköznek.
  • Nincs szükség elemekre. Ezt a játékkészletet a kis felfedezők hatalmas képzelete hajtja.
  • A szett tartalmaz egy egyszerű, nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is, ami az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás része. Az interaktív építési útmutatóval a gyermekek építőmesterekké válhatnak.
  • A LEGO City Vadvilági szettek egyenesen az akció sűrűjébe repítik a gyermekeket, így a szórakoztató köntösbe bújtatott, valós élethelyzeteken alapuló, izgalmas történetek eljátszása közben az önbizalmuk és kulcsfontosságú készségeik is fejlődnek.
  • Kiváló minőségű játékot keresel gyermekeknek? A LEGO alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal.
  • Nálunk a biztonság a legfontosabb. A LEGO City kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.