A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Magical Treasury 5006810

Varzslatos knyv a kreatv LEGO Harry Potter rajongknak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Magical Treasury
SKU 5006810
EAN 9780241409459
Sorozat LEGO Harry Potter
LEGO ár 8 490 Ft

LEGO Magical Treasury 5006810 leírás

A Harry Potter rajongókat lenyűgözi majd, amint felfedezik a 2018 és 2020 közötti LEGO Harry Potter és a LEGO Legendás állatok lebilincselően részletes, varázslatos világát.Ez a 97 oldalas könyv telis-tele van a varázslatos szettekről, minifigurákról és kiegészítőkről szóló információkkal és színpompás illusztrációkkal.Fedezd fel a díjnyertes szettek mögött rejlő titkokat a kulisszatitkokat leleplező fejezetben, amelyben egy beszélgetést is találsz a díjnyertes LEGO Harry Potter csapattal.Egyexkluzív Tom Denem minifigura is jár a könyv mellé.

  • Egy 97 oldalas, kemény borítású képeskönyv, amely a LEGO Harry Potter téma legjobbjait tartalmazza – a több, mint 6000 darabból álló Roxfort kastélytól a minifigura méretű varázspálca tökéletesen modelljéig.
  • Találkozz a Harry Potter filmekből ismert, kedvenc szereplőiddel, fedezz fel bámulatos helyszíneket és ossz meg varázslatos pillanatokat.
  • Varázslatos születésnapi kedvesség, ünnepi ajándék vagy meglepetés a 7 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • Méretei: több mint 28 cm magas, 23 cm széles és nem egészen 3 cm vastag, és tartozik hozzá egy exkluzív, részletesen kidolgozott Tom Denem minifigura is. A könyv angol nyelvű.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.