A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 6 darabos filctollcsomag 5006274

Klassz, tglalap alak filctollak a knnyed LEGO DOTS sznezshez

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO 6 darabos filctollcsomag
SKU 5006274
Sorozat LEGO DOTS
LEGO ár 6 490 Ft

LEGO 6 darabos filctollcsomag 5006274 leírás

Mutasd be a tökéletes színezőeszközöket egy ifjú művésznek ezzel a LEGO DOTS 6 darabos filctollcsomaggal! A különböző színek segítségével új szintre emelheted a kreativitásodat, hiszen mindegyik filctoll tetejéhez 2 darab 2×4-es LEGO lap van rögzítve, míg a csomag 40 színes csempét tartalmaz, melyek segítségével kreatív dizájnokkal láthatod el ezeket a lapokat. A téglalapalaknak köszönhetően a tollak nem fognak legurulni az asztalról, a vékony filctollhegy segítségével pedig könnyedén belevághatsz a részletgazdag színezésbe. Nagyszerű ajándék és művészi kiegészítő bárki otthonába, irodájába vagy osztálytermébe.

  • Szerezz inspirációt a végtelen kreativitáshoz ezzel a LEGO DOTS 6 darabos filctollcsomaggal! A színezés még sosem volt ennyire egyszerű, emellett a filctollakhoz olyan lapok vannak rögzítve, amelyek egyedi díszítési lehetőségeket nyújtanak.
  • A téglalap alakú filctollak mindegyike egy levehető kupakkal és 2 eredeti, 2×4-es LEGO lappal rendelkezik. A csomag 40 színes DOTS csempét is tartalmaz, amelyekkel a gyermekek és a rajongók feldíszíthetik filctollaikat.
  • Ezek a klassz filctollak merész stílust kölcsönöznek, és bármikor átalakíthatod őket. Mindegyik filctoll 15 cm hosszú, és remekül fognak mutatni az asztalodon otthon, az irodában vagy az iskolában.
  • Figyelmeztetés: a kis alkatrészek fulladásveszélyesek.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.