A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Jegyzetfüzet gumiszalaggal 5006273

A stlusos, puha fedeles LEGO DOTS jegyzetfzettel igazn szrakoztat a jegyzetels

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Jegyzetfüzet gumiszalaggal
SKU 5006273
EAN 4895028527969
Sorozat LEGO DOTS
LEGO ár 6 490 Ft

LEGO Jegyzetfüzet gumiszalaggal 5006273 leírás

A LEGO DOTS Jegyzetfüzet gumiszalaggal készletet az írók és az alkotók egyaránt imádni fogják. Ez a stílusos és praktikus, 96 oldalas, puha fedeles jegyzetfüzet tartalmaz egy gumiszalagot és egy csúsztatható, 4×4-es LEGO díszlapot, amellyel zárva tarthatod a füzetet, valamint 18 merész, élénk csempét is, amelyekkel személyre szabhatod a díszt. Társítsd a jegyzetfüzetet egy klassz LEGO DOTS zselés tollal (külön kapható), hogy igazán lenyűgöző LEGO írásélményben legyen részed! Tökéletes születésnapi vagy ünnepi ajándék bárkinek, hiszen bármelyik otthonban, irodában vagy osztályteremben hasznos lesz.

  • Ezzel a személyre szabható LEGO DOTS 4×4-es díszlappal ellátott, 96 oldalas, vonalas, puha fedeles jegyzetfüzettel a LEGO rajongók bárhol jegyzetelhetnek.
  • A jegyzetfüzet tartalmaz egy gumiszalagot, amellyel zárva tarthatod, valamint egy rögzíthető, 4×4-es LEGO díszlapot, amelyet a 18 színes DOTS csempével a gyermekek és rajongók feldíszíthetnek.
  • A LEGO DOTS jegyzetfüzet több mint 21 cm hosszú és 13 cm széles, amely remekül fog mutatni az asztalodon otthon, az irodában vagy az osztályteremben.
  • Figyelmeztetés: a kis alkatrészek fulladásveszélyesek.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.