A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Csövek 45026

Engedje szabadjra a gyermekek fantzijt a Csvekkel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Csövek
SKU 45026
Darabok 150
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 78 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Csövek 45026 leírás

LEGO Education Csövek fantáziaállat-figurák és más kreatív építmények birodalmába vezet be… és mind Csövekből készül! Az egyedi csőelemek, LEGO DUPLO építőelemek, labdák, ajtók és kosarak, valamint 6 építési ötletadó kártya színes választékát felhasználva a gyermekek tojást tojó tyúkot, sárkányt, apró, kakiló lárvát és még sok mást készíthetnek. A Csövek fejlesztik a gyermekek 21. században szükséges készségeit, például a problémamegoldást és a finommotoros készségeket, miközben megismertetik őket az ok-okozatisággal, a szimmetriával és a 3D formák felismerésével. Ez a vidám, óvodásoknak készült Korai tanulás készlet „Első lépések“ kártyát is tartalmaz 5 egyszerű ötlettel, melyek játékos tanulást inspirálnak a Csövekkel az csoportban.

 • 150 LEGO DUPLO elemet tartalmaz, köztük színes csöveket, építőelemeket, 6 labdát, ajtókat és kosarakat az óvodások számára a véget nem érő játékos tanuláshoz és kreatív szórakozáshoz.
 • 6 építési ötletadó kártya tartozik hozzá, hogy jópofa, megépíthető állatfigurákat készíthessen, és egy „Első lépések“ kártyát a pedagógusoknak 5 tevékenységötlettel, amelyekkel könnyű belevágni a szórakoztató munkába a csoportban.
 • Fejleszti a 21. században elengedhetetlen készségeket, például a problémamegoldást, az együttműködést és a finommotoros készségeket, valamint bevezeti az ok-okozat összefüggéseit, a szimmetria fogalmát és a 3D alakzatok felismerését.
 • Készítsünk könnyen megépíthető, vicces és játékos lényeket!
 • A LEGO Education Korai tanulás rendszerének része, amely segíti az óvodások holisztikus tanulását.

  Ha Ön pedagógusként iskolák számára vásárolja meg termékeinket, vagy más akkreditált oktatást szolgáltat, kattintson az alábbi linkre, ahol további információt talál arról, hogyan szerezheti be és használhatja ezeket a megoldásokat a helyi oktatási követelményekhez igazított tanulmányi eredmények eléréséhez. Ilyenek például az osztálytermi csomagok opciói, a szakmai fejlesztési ajánlatok és a tantermi megoldásokra vonatkozó tanácsok. https://education.lego.com/en-gb/shop/find-distributor

  Ön otthoni felhasználó, aki keresi a módját, hogyan taníthatna bármilyen korosztályú gyermekeket?

  Legyenek akár az osztályteremben, akár a nappaliban, a gyermekekben óriási a képzelőerő, a velük született kíváncsiság, és a felfedezés, kockázatvállalás iránti vágy. Nincs is másra szüksége, csak olyan eszközökre, amelyek képesek ezeket hasznosítani. A LEGO Education segíteni kíván ebben. A gyakorlati foglalkozás lehetőséget ad ötletek és modellek építéséhez, ugyanakkor elősegíti olyan fontos készségek kialakulását, mint a kommunikáció, az együttműködés, a kritikus gondolkodás és a kreativitás.

  A LEGO Education több mint 40 éve fejleszt oktatási megoldásokat egyjól bevált oktatási elmélet alapján, amely azt vallja, hogy a gyakorlati tapasztalatok megszerzése során a gyermekek jobban tanulnak és többre emlékeznek. Termékeink nem játékok. A LEGO Education Tanulási forrásanyagok otthoni használatát arra tervezték, hogy olyan rendkívül izgalmas élményt nyújtsanak, amelyek kiegészítik a helyi tanterveken alapuló oktatást.

  A LEGO Education támogatást nyújt értékesítés előtt és után, hogy biztosítsa a LEGO Education erőforrások lehető leghatékonyabb felhasználását egy adott tanulási környezetben. Vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.