A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Izabella bűvös ajtaja 43201

Trd fel a gyerekek kpzelete fel vezet ajtt ezzel a kszlettel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Izabella bűvös ajtaja
SKU 43201
EAN 5702017097442
Darabok 114
Sorozat LEGO Disney
LEGO ár 5 383 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Izabella bűvös ajtaja 43201 leírás

A LEGO ǀ Disney Izabella bűvös ajtaja (43201) készletben rengeteg varázslat lapul, hiszen találsz benne egy nyitható „ajtót” zárral és egy központi épülettel, egy matricalapot, amivel a gyerekek tetszésük szerint varázsolhatják egyedivé a szettet, valamint egy nyomtatott építési útmutatót és a digitális Instructions PLUS-t is. A LEGO Építési útmutatók alkalmazással a gyerekek felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik a modell képét a képernyőn. Az útmutatást nyújtó folyamat során méga fiatalabb építők is építőmestereknek érezhetik magukat… ez szuper!

Játssz bárhol!
A Disney Encanto rajongókra rengeteg kreatív szórakozás vár ezzel a hordozható építőjátékkal. Játszhatnak vele önmagában, de akár más LEGO ǀ Disney készletekkel is kombinálhatják (külön kaphatók). Emellett a szett funkciói és fantáziadús részletei végtelen játékra inspirálnak.

Egyedülálló szereplők
Ezzel a varázslatos LEGO ǀ Disney készlettel a gyerekek gyorsan belevághatnak a játékba a 3 mikrofigura társaságában – Disney Izabellával, Luisával és Mirabellel –, valamint egy madár és 3 pillangó LEGO figurával. Ez a kiváló minőségű készlet szuper ajándék olyan gyerekeknek, akik a legújabb játékokkal szeretnének játszani.

  • Ezzel az egyedi LEGO ǀ Disney Izabella bűvös ajtaja (43201) készlettel a gyerekekre rengeteg film ihlette játéklehetőség vár. A szórakozás már az ajtó kinyitásával elkezdődik!
  • Mi minden vár a zárt ajtó mögött? Ez a 114 elemből álló szett tartalmaz egy nyitható „ajtót” működő zárral, egy kulcstartón lévő kulcsot, egy központi épületet, egy matricalapot és számos játékindítót, amik fantáziadús játékra inspirálnak.
  • A Disney szereplő Izabella, Luisa és Mirabel, valamint a madár és a pillangó LEGO figuráit tartalmazó szett önmagában is kreatív kalandokra hív, de akár más készletekkel is kombinálhatod (külön kaphatók).
  • Az 5 éves vagy nagyobb Disney Encanto rajongók imádni fogják ezt az egyedi ajándékot. Az „ajtót” kinyitva egy teljes minivilág tárul a szemed elé, ahol találsz egy működő zárat, egy forgó táblát, valamint klassz funkciókat és kiegészítőket is.
  • Hordozható kalandok. A nyitható „ajtóval” együtt több mint 7 cm magas, 22 cm széles és 12 cm mély, így a gyerekek könnyedén átvihetik a készletet egy barátjukhoz, emellett pedig kiállítva is nagyszerűen mutat.
  • Még klasszabb építési élményt szeretnél nyújtani a gyerekeknek? A digitális Instructions PLUS-szal most már megteheted. Az olyan intuitív módokkal, mint a nagyítás, forgatás és szellem mód, a LEGO építés a digitális korban is nagyszerű lesz!
  • A részletesen kidolgozott mikrofigurákkal, lényekkel és a jól ismert helyszínekkel teli Disney Encanto építőjáték mókás játékra inspirál, amivel a gyerekek olyan fontos készségeket is fejleszthetnek, mint a kreatív gondolkodás és a vizualizáció.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.