A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Daisy kacsa kulcstartó 854112

Egy aranyos cimbora a Disney rajongk tskira vagy kulcsaira!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Daisy kacsa kulcstartó
SKU 854112
Sorozat LEGO Disney
LEGO ár 2 490 Ft

LEGO Daisy kacsa kulcstartó 854112 leírás

Lepj meg egy Disney Daisy kacsa rajongót ezzel a nagyszerű LEGO ǀ Disney Daisy kacsa kulcstartóval (854112), amely bárhová elkíséri őt! A készletben megtalálod Daisy kacsa strapabíró fémkarikához és lánchoz rögzített minifiguráját egy aranyos rózsaszín masnival a hajában, amit egy halványlila blúz és egy rózsaszín cipő egészít ki. Ez az imádni való kulcstartó könnyedén felrakható hátizsákra, de a kulcsaidat is biztonságban tarthatod vele a zsebedben vagy a táskádban.

  • Lepd meg a Disney mesék rajongóit egy LEGO ǀ Disney Daisy kacsa minifigurával, amely egy strapabíró fémlánchoz és karikához van rögzítve, így biztonságosan felrakhatod a hátizsákodra, táskádra vagy a kulcsaidra. A minifigura nem vehető le a fémláncról.
  • Mókás karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik imádják Disney Daisy kacsát vagy a Szenzációs hatost.
  • A több mint 9 cm magas és 4 cm széles modell elég nagy ahhoz, hogy mindenki megcsodálhassa, ám elég kicsi ahhoz, hogy ne legyen útban!

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.