A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Belle és Aranyhaj királyi istállói 43195

Vget nem r jtk s aranyos lovak vrnak a gyermekekre ebben a Disney szettben

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Belle és Aranyhaj királyi istállói
SKU 43195
EAN 5702016909661
Darabok 239
Sorozat LEGO Disney
LEGO ár 13 993 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Belle és Aranyhaj királyi istállói 43195 leírás

Lenyűgözheted bármelyik olyan Disney Princess rajongót, aki a lovakat is szereti ezzel a részletes kidolgozású LEGO ǀ Disney Belle és Aranyhaj királyi istállói (43195) játék építőkészlettel, amelynek része egy nagy főistálló, trófea és tartozéktároló szobákkal, egy barátságos padlástér és 2 kisebb, eltávolítható lóállás. Ebben a fantáziadús szettben találsz egy nyomtatott építési útmutatót és a LEGO Összeszerelési útmutatók appon keresztül egy digitális Instructions PLUS alkalmazást. Az irányított építési folyamat során még a legfiatalabb építők is építőmesterek lehetnek… bámulatos!

Végtelen, kreatív játék
A gyermekek imádnak ezzel a szettel és a tartozékaival játszani, amiben találnak szénát, lótápot, nyergeket, istállóban használt szerszámokat és egy trófeát. Ezek segítik beindítani a gyermeki fantáziát, miközben gondozzák az állatokat és izgalmas történeteket játszanak el.

Szeretett karakterek, mókára készen
Ebben a kreatív szettben a játszó gyermekeket várja 2 minifigura – Disney Belle és Aranyhaj – valamint Maximus és Fülöp LEGO lófigurák, amiken lovagolni is lehet. Ez a prémium Disney Princess ajándék minden gyermek beszélgetésének fő témája lesz.

  • Gyorsan kezdheted a mókás szerepjátékot ezzel a LEGO ǀ Disney Belle és Aranyhaj királyi istállói (43195) szettel, ezzel a kiemelkedő és egyedi Disney Princess építőjáték ajándékkal. A játék építéssel kezdődik, de sosem ér véget!
  • Leleményes kalandok várnak rád. Ebben a kreatív szettben találsz egy 5-szobás, 3-szintes istállót, két eltávolítható lóállást, egy matricalapot, és rengeteg játékindítót a fantáziadús mókához.
  • A 2 szeretett karakter, Disney Belle és Aranyhaj, készen áll a munkára és a játékra ebben a kiváló építőjátékban. A lenyűgöző készletben 2 LEGO lófigurát találsz, Maximust és Fülöpöt.
  • Bármelyik, 5 évesnél idősebb Disney Princess rajongó imádni fogja ezt a szettet. A gyermekek véget nem érő történeteket találhatnak ki ezzel a prémium ajándékkészlettel, amitől elámulnak a barátok és tökéletes a több órányi fantáziadús játékhoz.
  • Játékként vagy kiállítási tárgyként is használhatod. Az istállóval és a hozzá illesztett lóállásokkal együtt a mérete több, mint 24 cm magas, 33 cm széles és 7 cm mély. Ezzel a szettel remek a játék, de a polcon is remekül mutat.
  • Még élvezetesebb építési élményt szeretnél adni a gyermekeknek? Most megoldható, az Instructions PLUS-szal! Az intuitív funkciók, azaz a ráközelítés, a forgatás és a szellem üzemmód segítségével ez a LEGO készlet tagadhatatlanul a digitális kor terméke!
  • A részletesen kidolgozott minifigurákkal és a lovagolható lófigurákkal, ez a megépíthető Disney Princess játékszett nyílt játékra ösztönöz, ami a sok vidám történetindítóval fontos készségek építésében segít.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.