A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 43193 Ariel, Belle, Hamupipőke és Tiana mesebeli kalandja

Szétnyitható Disney Princess játékkastély utazáshoz – bármerre is jársz!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Ariel, Belle, Hamupipőke és Tiana mesebeli kalandja
SKU 43193
Darabok 130
Sorozat LEGO Disney
LEGO ár 9 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 43193 Ariel, Belle, Hamupipőke és Tiana mesebeli kalandja leírás

  • Kezd is a kreatív szerepjátékot, vagy játszd el kedvenc filmjelenetedet a LEGO® ǀ Disney Ariel, Belle, Hamupipőke és Tiana mesebeli kalandja (43193) szettel! Amint kinyitod a könyvet, a játék már el is kezdődik!
  • Milyen móka vár a kastélyban? Ez a klassz készlet tartalmaz egy nyitható könyvet egy 2-oldalas kastélyépítéssel, kis hintóval, kötetlen formájú matricákkal és rengeteg játékindítóval a fantáziadús mókához.
  • 4 imádott mikro-szereplő – Disney Hamupipőke, Tiana, Belle és Ariel – már kalandokra készen várnak rád ebben az építőjátékban, Guszti, Lumiere, egy delfin és egy béka LEGO® figura társaságában.
  • Bármelyik, 5 évesnél idősebb Disney Princess rajongó imádni fogja ezt a szettet. Nyisd ki a könyvet, és egy teljes mikrovilág tárul ki előtted, tele izgalmas részletekkel és elemekkel, amik minden gyermeket izgalomba hoznak vidám meglepetés vagy jutalom révén.
  • Igazi „Vidd és játssz!“ móka. A nyitott könyv méretei: több, mint 8 cm vastag, 23 cm széles és 12 cm magas. Ez a szett elég nagy a kalandokhoz, de könnyen becsomagolható utazáshoz.
  • Még élvezetesebb építési élményt szeretnél adni a gyermekeknek? Most megoldható, az Instructions PLUS-szal! Az intuitív funkciók, azaz a ráközelítés, a forgatás és a szellem üzemmód segítségével ez a LEGO® készlet tagadhatatlanul a digitális kor terméke!
  • A részletesen kidolgozott mikrofigurákkal és helyszínekkel, ez a megépíthető Disney Princess játék mesekönyv nyílt játékra ösztönöz, ami a sok vidám történetindítóval fontos készségek építésében segít.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.