A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 43186 Bruni a szalamandra, megépíthető karakter

Ezzel a megépíthető szalamandrával végtelen varázslat és szórakozás vár!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Bruni a szalamandra, megépíthető karakter
SKU 43186
EAN 5702016910032
Darabok 96
Sorozat LEGO Disney
LEGO ár 4 690 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 43186 Bruni a szalamandra, megépíthető karakter leírás

  • Lepd meg a fiatalokat ezzel a szórakoztató LEGO® ǀ Disney Bruni a szalamandra, megépíthető karakter (43186) szettel! Az extra, kis építmények végtelen, fantáziadús játékra inspirálnak.
  • Ez a Disney Jégvarázs 2. alapján készült, aranyos szett tartalmaz egy megépíthető LEGO® szalamandra figurát, egy kis, megépíthető tábortüzet, egy hópelyhet és 2 megépíthető pillecukrot botokra szúrva.
  • Ez a karakterkészlet fejleszti a gyermekek építési készségeit, amivel a képzeletüket is szabadjára engedhetik. A szett nagyszerű kiegészítője lehet bármelyik LEGO® ǀ Disney Jégvarázs 2. készletnek.
  • A Disney Jégvarázs 2. és más LEGO® ǀ Disney készletek rajongói imádni fogják ezt a szettet, hiszen fantáziadús játéklehetőségeket nyújt. A megépíthető modell tökéletes ajándék a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek.
  • Bruni, a hordozható és mókára kész szalamandra több mint 4 cm magas és 14 cm hosszú, amit újra és újra megépíthetsz, utána pedig önállóan és a barátaiddal is játszhatsz vele.
  • A nyomtatott építési útmutatók nagyon klasszak, ám a digitális Instructions PLUS egyenesen szuper! A LEGO® Építési útmutatók alkalmazás használatával még a fiatalabb építők is felnagyíthatják és megjeleníthetik a modelljeik képét építés közben.
  • Bűvöld el a gyermekeket a Disney Jégvarázs 2. minden izgalmával és kalandjával, amit ez a kreatív LEGO® ǀ Disney készlet nyújt. Ezzel az aranyos szereplővel a gyermekek felfedezhetik a világ csodáit!
  • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.