A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 43185 Boun hajója

Csobbanj egy nagyot ezzel a kreatív rákászhajó készlettel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Boun hajója
SKU 43185
EAN 5702016746914
Darabok 247
Sorozat LEGO Disney
LEGO ár 19 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 43185 Boun hajója leírás

  • Indítsd be a rajongók kreativitását ezzel az izgalmas LEGO® ǀ Disney Boun hajója (43185) szettel! A készlet telis-tele van funkciókkal és kiegészítőkkel, amelyek kreatív szerepjátékra inspirálnak.
  • A Raya és az utolsó sárkány című új Disney film alapján készült készlet tartalmaz egy nagy rákászhajót, egy csónakot és egy kikötőt, emellett pedig Sisu ember és Boun minifiguráit és 3 Ongi LEGO® figurát is találsz.
  • A készlet 3 építményt nyújt, amivel a gyermekek képzelete szabadon szárnyalhat,így nagyszerű kiegészítője lehet bármelyik más LEGO® ǀ Disney Raya és az utolsó sárkány témájú készletnek, amivel a gyermekek kibővíthetik a játékot.
  • Tökéletes meglepetés a 6 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak. A Raya és az utolsó sárkány című Disney film rajongói imádni fogják ezt a szettet, hiszen ötletes építőmodelleket tartalmaz, amelyek fantáziadús szerepjátékra bátorítanak.
  • A kiváló minőségű részletekkel teli Boun hajója több mint 13 cm magas, 28 cm hosszú és 8 cm széles, ami beindítja a képzelőerőt, így újra és újra megépítheted és játszhatsz vele.
  • Légy kiemelkedő! Ez az egyedi szett más LEGO® ǀ Disney készletekkel is kombinálható, így a gyermekek izgalmas módokon fejleszthetik képzelőerejüket. Klassz ajándék, amiről mindenki beszélni fog.
  • A nyomtatott építési útmutatók nagyon klasszak, ám a digitális Instructions PLUS egyenesen szuper! A LEGO® Építési útmutatók alkalmazás használatával még a fiatalabb építők is felnagyíthatják és megjeleníthetik a modelljeik képét építés közben.
  • Ezzel a kreatív LEGO® ǀ Disney szettel a gyermekek elmerülhetnek a Raya és az utolsó sárkány című Disney film fantáziabeli kalandjaiban, amellyel a gyermekek eljátszhatják a film fantáziadús kalandjait.
  • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.