A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Megépíthető Mickey és Minnie egér 43179

Az ikonikus Disney szereplk egyedi dszekk vltak!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Megépíthető Mickey és Minnie egér
SKU 43179
EAN 5702016669381
Darabok 1739
Sorozat LEGO Disney
Kor 18+ év
LEGO ár 46 193 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Megépíthető Mickey és Minnie egér 43179 leírás

Ha az eredeti Disney mesék rajongója vagy, akkor ez a készlet tökéletesen passzol hozzád! A LEGO ǀ Disney Megépíthető Mickey és Minnie egér (43179) készlettel összeszedheted a gondolataidat, miközben a kezeiddel egy igazi dísztárgyat készítesz.

Fantasztikus retró részletek
A Walt Disney és Ub Iwerks ikonikus szereplői alapján készült figurák Mickey és Minnie egeret ábrázolják különféle testtartással, emellett számos megépíthető kiegészítővel is rendelkeznek, többek között egy gitárral, egy régi stílusú fényképezőgéppel, egy háromlábú állvánnyal és fotóalbummal, amelyekben a kalandjaikról készült képeket gyűjtik. Mickey 36 cm magas, Minnie pedig 35 cm magas.

Neked való LEGO építési projektek
Szánj magadra egy kis időt, koncentrálj egy kreatív kihívásra, és alkosd meg ezt a 2 elbűvölő, hatalmas, megépíthető figurát, amelyeket otthon és az irodában is kiállíthatsz. A szett az inspiráló LEGO építőkészletekből álló sorozat része, amelyet olyan felnőtteknek terveztek, akik érdeklődnek a pop kultúra, az építészet és a formatervezés iránt, emellett saját magadat, vagy egy Disney rajongót is megajándékozhatsz vele, aki a következő projektjét keresi.

  • Ajándékozd meg magad vagy egy DIY-rajongót egy kreatív élménnyel, amelyet ez a LEGO ǀ Disney Megépíthető Mickey és Minnie egér (43179) készlet nyújt. Készíts egy egyedi, kiállítható darabot!
  • Ürítsd ki a fejed, miközben 2 hatalmas, részletesen kidolgozott, kiállítható figurát és kiegészítőket építesz. Ezzel a készlettel átélheted az elégedettséget nyújtó építés élményét, miközben feltöltődsz.
  • Miután megépítetted őket, ezek az ikonikus szereplők nagyszerűen fognak mutatni otthon vagy az irodában. Együtt, de akár önállóan is kiállíthatod őket a figurákhoz tartozó kiegészítőkkel.
  • Fejezd ki a Disney Mickey egér iránti szeretetedet és élvezd a készlettel való játékot a benne rejlő részletekkel és kiegészítőkkel együtt! A lenyűgöző építési élménynek és a retró kinézetű figuráknak köszönhetően nagyszerű ajándék saját magadnak vagy bármelyik Disney rajongónak.
  • Részletesen kidolgozott, hatalmas figurák, amelyek közül a magasabb modell több mint 36 cm magas, 22 cm széles és 16,5 cm mély. Ez a bámulatos készlet 1739 elemet tartalmaz, emellett különleges dísztárgya lehet az otthonodnak.
  • Az emlékek és a magadra szánt, értékes időtöltés már vár! Ehhez a készlethez nincs szükség elemekre – a kiváló minőségű figurák segítségével kiszakadhatsz a szürke hétköznapokból, emellett úgy tervezték őket, hogy nagyszerű dísztárgyai legyenek az otthonodnak.
  • Az exkluzív útmutató segít végighaladni a projekten, emellett történeteket és matricákat is találsz benne, amelyekkel építés közben értékes szórakozásban lesz részed. Ez a LEGO készlet tökéletes és kreatív módon szakít ki a szürke hétköznapokból.
  • Lepd meg a hozzád hasonló felnőtt építőket 2 részletesen kidolgozott, hatalmas figurával, amelyeket ebben a LEGO ǀ Disney készletben találsz. A készlet egy egyedülálló építményt nyújt, amelyet kiállítva kifejezheted a szereplők iránti szeretetedet.
  • A LEGO kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO kockákat ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.