A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 41671 Andrea úszós dobozkája

Zsebméretű meglepetés gyermekeknek, akik imádnak úszni

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Andrea úszós dobozkája
SKU 41671
EAN 5702016915761
Darabok 59
Sorozat LEGO Friends
LEGO ár 3 590 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 41671 Andrea úszós dobozkája leírás

  • Az Andrea úszós dobozkája (41671) hordozható játék remek módja annak, hogy a gyermekek a barátaikkal együtt átadják magukat a kreatív játéknak. A táskájukba is bedobhatják, így bárhol élvezhetik az úszós játékot.
  • A dobozka tartalmaz egy LEGO® Friends Andrea minifigurát, egy uszkárt, ami a 4 szín egyikében pompázik, egy megépíthető, mini medencét és széket, valamint rengeteg kreatív elemet, amelyek beindítják a képzelőerőt.
  • A gyermekek kivehetik az elemeket a LEGO® Friends dobozkából, ésbepakolhatják őket, hogy útközben is jól szórakozzanak, vagy átvigyék az úszós játékot egy barátjukhoz.
  • Nagyszerű kis születésnapi ajándék a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik imádják az állatos játékokat. A LEGO® Friends dobozkák tökéletes hétköznapi meglepetések olyan fiataloknak, akik örömmel töltik kreatívan az idejüket.
  • A csupán 7 cm magas, 7 cm széles és 5 cm mély gyermekjáték telis-tele van kompakt méretű LEGO® mókával. A dobozka az aranyos úszótáska stílusának köszönhetően remekül mutat kiállítva.
  • A népszerű Heartlake City játékokkal a gyermekek a szimpatikus LEGO® Friends szereplőkkel és aranyos állatokkal merülhetnek el a játékban, miközben a szenvedélyeiket is felfedezik.
  • Az új LEGO® játék alkatrészei megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek, valamint biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A kreatív LEGO® ajándékok elemeit és alkatrészeit alaposan teszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.