A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Cukrász verseny 41393

Hagyd, hogy a gyermekek szabadjra engedjk kpzeletket ezzel a cukrszverseny jtkkal!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Cukrász verseny
SKU 41393
EAN 5702016618808
Darabok 361
Sorozat LEGO Friends
LEGO ár 10 493 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Cukrász verseny 41393 leírás

Kezdődjön a műsor! Csempészd be a TV-s verseny drámáját a gyermekek szobájába ezzel a LEGO Friends Cukrász verseny készlettel (41393)! Hagyd, hogy kreatívan és bolondosan feldíszítsék a játék tortákat, hogy lenyűgözzék a zsűrit. Vagy a zsűritagok bőrébe bújva eldöntsék, ki fogja megnyerni a trófeát.

Tápláld a képzelőerőt
Ez a játék cukrász készlet tele van valósághű konyhai felszereléssel, játék étellel, aranyos konyhai eszközökkel és kiegészítőkkel, hogy a gyermekek valósághűen eljátsszáka TV-ben látott főzőműsorokat. Az olyan klassz funkciók, mint a forgó süteményes állványok és a forgatható, hozzávalókkal ellátott kerék, fantáziadús játékra inspirálnak. Emellett az egész készlet moduláris, így a gyermekek felállíthatják, majd olyan módon játszhatnak vele, ahogyan csak szeretnének.

Az élet még édesebb a barátokkal
Vezesd be a gyermekeket a LEGO Friends világába, ahol eljátszhatják a TV sorozat kalandjait és megismerhetik a LEGO Friends szereplőket, akik pont olyanok, mintők maguk. Heartlake City-ben mindig vár rájuk egy barát, akivel felfedezhetik érdeklődési köreiket, hiszen mindig van hely egy újabb barát számára.

  • Bátorítsd a gyermekeket kreatív játékra, miközben segítenek a LEGO Friends szereplőknek bámulatos LEGO tortákat készíteni ebben a cukrász verseny játékkészletben. Örömmel fogják eljátszani, ahogy a stúdió kameráinak fényében szerepelnek!
  • Ez a funkciókkal teli Cukrász verseny (41393) játékkészlet tartalmaz 3 minifigurát, 2 főző területet forgó süteményes állványokkal, valamint olyan főzési kiegészítők is várnak rád, mint a játék ételek és cukormáz, illetve rengeteg konyhai eszköz is.
  • A gyermekek elmerülhetnek ebben a funkciókkal teli LEGO készletben. Eljátszhatják, hogy a főzőlapon főznek, belebújhatnak a zsűritagok bőrébe, beleshetnek a kulisszák mögé és új alkotásokat építhetnek saját LEGO kockáikból.
  • A 6 év fölötti gyermekek számtalan módon átélhetik a több órán át tartó, kreatív, játék ételes mókát ezzel a 361 elemből álló LEGO készlettel. Nagyszerű születésnapi vagy ünnepi ajándék az újonc LEGO építőknek vagy a Friends TV műsor rajongóinak.
  • Ez a moduláris készletszétszedhető, így az egész hálószobát megtöltheted a torta nyújtotta örömmel. De mivel csak több mint 15 cm magas és 30 cm széles, nem fog sok helyet foglalni, ha az összes elemet együtt állítod ki.
  • Ebben a LEGO Friends készletben mindent megtalálsz, amire a gyermekeknek csak szükségük lehet a TV-s főzőversenyek jeleneteinek eljátszásához. Az akció beindításához nincs szükség elemekre – a kreatív mókát a gyermekek képzelete hajtja.
  • Vezesd be a gyermekeket a LEGO Friends izgalmas világába! Ez egy olyan hely, ahol a gyermekek megtanulhatják, hogy képesek elérni álmaikat, ha a szívükre hallgatnak.
  • A gyermekeknek szánt LEGO építőkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, így az apró ujjak számára könnyen felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – és ez már 1958 óta így van!
  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO Friends kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden kis építő játékkészlete megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.