A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO BB-8 40431

Remek, gyjthet, kockbl plt BB-8 illusztrci!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO BB-8
SKU 40431
Darabok 171
Sorozat LEGO Star Wars
LEGO ár 5 999 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO BB-8 40431 leírás

Alkosd meg BB-8 klassz, 3D-s illusztrációját ezzel a szuper LEGO Kockavázlatok építőkészlettel (40431), amelyet a fiatalok és az asztromechanikus droid rajongói egyaránt imádni fognak. A 12×16-os alaplapon megépített portré nagyszerűen mutat egyszerűen kiállítva, de a beépített kampó segítségével a falra is felakaszthatod. Nagyszerű születésnapi, ünnepi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék, hiszen remek kiegészítője lesz bármelyik építő LEGO Kockavázlatok szereplőalkotásokat felölelő gyűjteményének.

  • Ezzel a LEGO Kockavázlatok építőmodell készlettel a fiatal és idősebb Star Wars rajongók egyaránt örömmel fogják megépíteni és kiállítani az imádni való Star Wars droid, BB-8 LEGO kockából épült képét.
  • Nagyszerű ajándékötlet a 8 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, hiszen ez a 171 elemből álló építőkészlet a LEGO Kockavázlatok téma része, és tartalmazza az ikonikus szereplők gyűjthető, megépíthető, 3D-s illusztrációit, amelyeket egy 12×16-os alaplapon találsz.
  • A LEGO Kockavázlatok BB-8 méretei: több mint 13 cm magas, 9 cm széles és 3 cm mély. Elbűvölő díszdarab lehet a kandallópárkányon kirakva, de a beépített kampó segítségével akár a falra is felakaszthatod.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.