A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Donald kacsa 40377

Csempssz egy kis Disney varzslatot a LEGO BrickHeadz gyjtemnyedbe!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Donald kacsa
SKU 40377
EAN 5702016656701
Darabok 90
Sorozat LEGO Disney
LEGO ár 3 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Donald kacsa 40377 leírás

A LEGO BrickHeadz és a klasszikus Disney szereplők rajongói imádni fogják Donald kacsa modelljét (40377). Nézd meg Donald aranyos tengerészpólóját, sapkáját és csokornyakkendőjét – és persze narancssárga csőrét, lábát és lábfejét! Az imádni való kacsához egy strapabíró alaplap is tartozik, amelyen könnyedén kiállíthatod önállóan vagy a többi klasszikus BrickHeadz modelleddel együtt. A LEGO BrickHeadz gyűjtők a modellek különböző elemeit is kombinálhatják, így saját, őrült keverékeket alkothatnak.

  • Ezzel a gyűjthető építőkészlettel a gyermekek megépíthetik Donald kacsa mókás LEGO BrickHeadz modelljét az összes ikonikus részletével együtt.
  • Nagyszerű ajándék a LEGO és a Disney rajongók számára, hiszen ez az építőkészlet életkorhoz illő építési- és játékélményt nyújt a 10 éves vagy nagyobb gyermekeknek.
  • A 90 elemből álló, 8 cm magas Donald kacsa megépíthető modell az építés, játék és kiállítás során hatalmas kreativitásra inspirálja a gyermekeket.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.