A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Esküvői menyasszony 40383

Szrakoztat, megpthet ajndk egy menyasszonyjelltnek

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Esküvői menyasszony
SKU 40383
EAN 5702016656756
Darabok 306
Sorozat LEGO BrickHeadz
LEGO ár 4 490 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Esküvői menyasszony 40383 leírás

Ezzel a LEGO BrickHeadz Esküvői menyasszony (40383) készlettel szórakoztatóan megünnepelhetitek a közelgő esküvőt – egy barátodét, egy családtagodét vagy akár a sajátodat! A megépíthető modellhez tartozik egy szemüveg, virágok, ruhadíszek, gyűrű és más választható elemek, amelyekkel személyre szabhatod a menyasszony arckifejezését, haját és bőrszínét is. Legalább 14 kinézetet alkothatsz, így rengeteg lehetőséged van a kreativitásra a nagy nap előtt!

  • A gyönyörű menyasszony gyűjthető LEGO BrickHeadz megépíthető modellje személyre szabható arckifejezéssel, hajjal és bőrszínnel rendelkezik, amelyek segítségével nagyszerű ajándékot készíthetsz a leendő menyasszonynak.
  • Egyszerű és szórakoztató készlet, ami remek választás a 10 éves vagy nagyobb építők számára.
  • A 306 elemből álló, több mint 8 cm magas, megépíthető Esküvői menyasszony nagyszerűen kiegészíthető a hozzá tartozó LEGO BrickHeadz Esküvői vőlegénnyel (40384), egy párt alkotva így!

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.