A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Aragorn és Arwen 40632

ld t jra a kirlyi eskvt LEGO Brickheadz stlusban!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Aragorn és Arwen
SKU 40632
Darabok 261
Sorozat LEGO BrickHeadz
LEGO ár 7 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Aragorn és Arwen 40632 leírás

Elevenítsd fel emlékeidet Aragorn és Arwen esküvői jelenetéről A gyűrűk ura: A király visszatér filmből ezekkel a gyűjthető LEGO BrickHeadz figurákkal (40632). Aragornt királyi ruhájában, koronával ábrázoltuk, Arwen pedig kockákból épült zöld esküvői ruhát és fejdíszt visel. Ez a megépíthető és kiállítható készlet szuper meglepetés, születésnapi vagy ünnepi ajándék A gyűrűk ura rajongói, a LEGO építők és a LEGO BrickHeadz gyűjtők számára.

  • LEGO Brickheadz Aragorn és Arwen építőkészlet (40632) – Aragorn és Arwen gyűjthető LEGO BrickHeadz figuráját tartalmazza A gyűrűk ura: A király visszatér filmből ismerős esküvői öltözékükben.
  • Ajándékötlet 10 éves kortól – Ez a 261 elemből álló építőkészlet szórakoztató ajándék A gyűrűk ura rajongói, LEGO építők és LEGO Brickheadz gyűjtők számára
  • Építsd meg, állítsd ki – Aragorn és Arwen figurája is 8 cm magas. Mindkét modellhez alaplap tartozik, amin kiállíthatod.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.