A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Aranyhal 40442

Megpthet s killthat, aranyos aranyhal s bbihal BrickHeadz modell

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Aranyhal
SKU 40442
EAN 5702016910889
Darabok 186
Sorozat LEGO BrickHeadz
LEGO ár 3 294 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Aranyhal 40442 leírás

Az állatrajongó gyermekek imádni fogják ezt a megépíthető és kiállítható BrickHeadz Aranyhal (40442) készletet. Az aranyhal és a bébihal ikonikus BrickHeadz alaplapokon ülnek, készen arra, hogy buborékokat fújjanak a víz alatt. Az állványok egy strapabíró, kék alaplapra illeszthetők, amin korallt és növényeket találsz, emellett pedig 2 matrica is vár rád – 1 buborékos, 1 korallos –, amikkel feldíszítheted az alaplapot. Ez a megépíthető kisállatos készlet tökéletes ajándék minden gyermeknek, BrickHeadz gyűjtőnek és állatbarátnak egyaránt.

  • A gyűjthető építőkészlet egy vizes környezetben lévő aranyhal és egy bébihal mókás LEGO BrickHeadz modelljeit tartalmazza.
  • Nagyszerű ajándék a LEGO rajongóknak, a BrickHeadz gyűjtőknek és a 8 éves vagy nagyobb állatbarátoknak.
  • A több mint 10 cm magas, 186 elemből álló modell tartalmaz korallt és növényeket, valamint 2 matricát is – 1 buborékosat, 1 korallosat – az alaplap feldíszítéséhez.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.