A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Akvárium 31122

Vgtelen, kreatv szrakozs egy sznes s talakthat Akvriummal

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Akvárium
SKU 31122
EAN 5702016973778
Darabok 352
Sorozat LEGO Creator 3-in-1
LEGO ár 7 693 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Akvárium 31122 leírás

A gyermekek elmerülhetnek saját, víz alatti kalandjaikban ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben Akvárium (31122) építőjátékkal. Az üveg nélküli akvárium 5 különféle, élénk halnak ad otthont: egy bohóchalnak, egy palettás doktorhalnak, egy sárga doktorhalnak, egy izzószemű halnak és egy sziklasügérnek. Emellett találsz még egy mini-tengeralattjárót, néhány korallt és egy vízi növényt is.

Egy játékkészlet a háromszoros mókához!
Ez a LEGO Creator 3 az 1-ben készlet 3 zseniálisan részletes modellt nyújt az építéshez és a játékhoz. A gyermekek építhetnek egy Akváriumot, telis-tele klassz halakkal, amit később átalakíthatnak festőállvánnyá vagy kincsesládává, de akár valami teljesen újat is alkothatnak!

Kreatív ajándékok, amelyek fantáziadús játékra inspirálnak
A LEGO Creator 3 az 1-ben építőjátékok minden dobozban 3 különféle modellel nyújtanak lenyűgöző értéket! A LEGO építőkre rengeteg mókás lehetőség vár. A Creator 3 az 1-ben készletek nagyszerű kínálata órákig lefoglalja a gyermekeket, amelyek között találnak űrsiklókat, szórakoztató, vidámparki játékokat és akciódús várakat is.

  • A gyermekekre háromszoros móka vár ezzel a zseniális LEGO Creator 3 az 1-ben Akvárium (31122) játékkészlettel, ami 3 modellt tartalmaz 1 csomagban – egy játék Akváriumot, egy festőállványt és egy kincsesládát.
  • Az Akvárium 5 különféle színes halat, egy tengeralattjárót, néhány korallt és egy vízi növényt is tartalmaz, így a gyermekek saját, mókás történeteket játszhatnak el.
  • A játék festőállványhoz tartozik egy színes, bekeretezett papagáj, ám a kreatív gyermekek átrendezhetik a kockákat és az elemeket, hogy saját festményt alkossanak.
  • A kincsesláda kinyitható és bezárható, emellett tartozik hozzá egy kockákból épült rák és sirály, valamint egy kard, ami még több hetvenkedő mókát nyújt a gyermekek kalózos kalandjai során.
  • Ideális jutalom a 8 éves vagy nagyobb LEGO rajongóknak, akik imádnak színes, akciódús modelleket építeni.
  • Az Akvárium több mint 13 cm magas, 22 cm hosszú és 11 cm mély – tökéletes méretű az otthoni játékhoz, de a szobádban is büszkén kiállíthatod.
  • Nézd meg a többi új, 2021-ben megjelenő, klassz LEGO Creator 3 az 1-ben készleteket is: az Űrsikló kaland (31117), az Óriáskerék (31119) és a Középkori vár (31120) szetteket!
  • A LEGO Creator 3 az 1-ben készletekkel a móka még tovább tart, hiszen a gyermekek minden dobozban 3 különféle modell köré szőhetnek izgalmas történeteket.
  • A LEGO építőelemek már 1958 óta kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.