A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Krokodil 31121

Fantasztikus, llatos mka talakthat vadllatokkal

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Krokodil
SKU 31121
EAN 5702016972061
Darabok 454
Sorozat LEGO Creator 3-in-1
LEGO ár 7 693 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Krokodil 31121 leírás

A gyermekek örömmel fognak elmenni a folyópartra, hogy mókás, állatos kalandokba vágjanak bele ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben Krokodil (31121) vadállatos játékkészlettel. Tartalmaz egy kockákból épült Krokodilt állítható testtel és nyitható állkapoccsal, amihez tartozik egy madár és egy halcsontváz is, így a gyermekekre igazán klassz történetek várnak.

Vadállatos játék, ami fantáziadús játékra inspirál
A gyermekek játéka még tovább tart a 3 klassz állattal, amit ebben a LEGO Creator 3 az 1-ben készletben találnak. Megépíthetnek egy beállítható Krokodilt, amit mozgó testű kígyóvá vagy kinyújtható nyelvű békává alakíthatnak, de ha igazán megdolgoztatják a képzelőerejüket, akkor egy új teremtményt is alkothatnak.

Kreatív ajándékok a végtelen szórakozáshoz
A LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészletekkel a gyermekek minden szettben 3 különféle építőmodellel vághatnak bele a végtelen akcióba! A szórakozás mindig tovább folytatódhat, hiszen a gyermekek szétszedhetik a modelleket, amelyekből valami olyat alkotnak, ami megragadja a képzeletüket. Válassz a 3 az 1-ben készletek csodálatos kínálatából, amelyek között találsz űrsiklókat, vidámparki játékokat és várakat is.

  • Ez a LEGO Creator 3in1 Krokodil (31121) játékkészlet 3 modellel táplálja a gyermekek kreativitását, 1 csomagban – egy Krokodillal, egy kígyóval és egy békával.
  • Mindegyik lenyűgöző LEGO vadállathoz egy kisebb állat is tartozik, amelyek még több mókát nyújtanak – a Krokodilhoz egy madár, a kígyóhoz egy egér, a békához pedig egy légy.
  • Mind a 3 vadállat sokféleképpen beállítható: a Krokodilnak és a kígyónak a teste és az állkapcsa mozgatható, míg a békának a lábai és a hosszú nyelve, amelyek klassz játékra inspirálják a gyermekeket.
  • A 454 elemből álló LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészlet tökéletes ajándék a 7 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik imádják az izgalmas építési feladatokat.
  • A Krokodil több mint 4 cm magas, 38 cm hosszú és 12 cm széles – ideális méretű a gyermekek otthoni játékához, de akár egy barátjukhoz is átvihetik, hogy osztozzanak a mókában.
  • A gyermekekre háromszoros móka vár, miközben eldöntik, hogy egy ijesztő Krokodillal, egy veszélyes kígyóval vagyegy éhes békával szeretnének-e játszani.
  • Nézd meg a többi új, 2021-ben megjelenő, klassz LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészleteket is: az Űrsikló kaland (31117), az Óriáskerék (31119) és a Középkori vár (31120) szetteket!
  • A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek lenyűgöző szórakozást és értéket nyújtanak, hiszen a gyermekek minden dobozban 3 különféle modellt építhetnek meg.
  • A LEGO építőelemek már több mint 6 évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.