A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Középkori vár 31120

Ltvnyos LEGO Creator 3 az 1-ben Kzpkori vr jtkkszlet

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Középkori vár
SKU 31120
Darabok 1426
Sorozat LEGO Creator 3-in-1
LEGO ár 39 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Középkori vár 31120 leírás

A középkori várakban élő kemény lovagokról és tűzokádó sárkányokról szóló izgalmas történetek mindig megragadják a gyerekek fantáziáját. Ez a LEGO-vár ezért biztosan népszerű lesz a fantáziadús építők körében.

A LEGO 31120 nem csak egy középkori vár, de ez a LEGO Creator 3 az 1-ben készlet egy vártoronnyá vagy egy középkori piaccá is átalakítható. Így számtalan építési és játéklehetőséged van. Melyik verzió lesz a kedvenced?

Lenyűgöző részletek

A LEGO készletek mindig tele vannak vicces, vicces vagy érdekes részletekkel. Ez a LEGO kastély is több mint elég részletet tartalmaz. Például a kastély tornyánál építhetsz egy működő katapultot. Indulj csatába a tűzokádó sárkánnyal, és védd meg a településedet.

A készlet három minifigurát is tartalmaz, amelyekkel saját történeteket találhatsz ki. Ezek egy kovács és két lovag. Tehát rengeteg lehetőség egy izgalmas kalandra. Ha a középkori piacot választod, akkor lesz vízimalmad, őrtornyod és börtönöd. Ezekkel is rengeteg kalandban lehet részünk.

Vagy építsd meg a lenyűgöző kétszintes kastélyt. Ez magában foglal egy felvonóhidat, egy kovácsműhelyt és egy tróntermet. A LEGO Creator 3 az 1-ben készlettel soha nem fogsz unatkozni. Tényleg szeretné, hogy a végső élvezetet kapja ebből a készletből? Ha ezt a készletet háromszor vásárolod meg, az összes modellt megépítheted és összekapcsolhatod őket. Akkor tényleg lesz egy mega kastélyod!

LEGO 3 az 1-ben szett

Ez a középkori vár nem az első, és valószínűleg nem is az utolsó LEGO Creator 3 az 1-ben készlet, amelyet a LEGO kiadott. A LEGO már jó néhány 3 az 1-ben készletet készített, amelyek minden gyermek fantáziáját megmozgatják. Van például egy kemény kalózhajó, amelyből kalózfogadó vagy koponyasziget is lehet.

De van olyan készlet is, amely játékbolt, cukrászda vagy virágbolt lehet. A LEGO így sokféle érdeklődésű gyermek fantáziáját serkenti. Ezenkívül természetesen a készleteket felhasználhatod arra is, hogy a saját belátásod szerint építs egy szórakoztató szerkezetet. Ezekkel a készletekkel a házban soha többé nem fogsz unatkozni.

  • A LEGO Creator 3 az 1-ben Középkori vár (31120) építőkészlet egy 3 az 1-ben modellel varázsolja el a kreatív gyermekeket – egy Középkori várral, egy vártoronnyal és egy középkori piaccal.
  • Ez a középkori játékkészlet 3 minifigurát is tartalmaz – egy kovácsot és 2 középkori őrt lenyűgöző fegyverekkel, amelyek még szórakoztatóbbá varázsolják a gyermekek merész kalandjait.
  • A Várnak 2 szintje van, és csuklópántos kialakításának köszönhetően a hátulja kihajtható, így különféle játéklehetőségeket nyújt. Emellett tartalmaz egy nyitható kaput, egy kovácsműhelyet, egy vízimalmot, egy királyi szobát és egy börtönt is.
  • A vártoronyhoz egy működő katapult tartozik, míg a középkori piacon egy vízimalmot, egy őrtornyot és egy börtönt találsz.
  • Ez az 1426 elemből álló LEGO Creator 3 az 1-ben Kastély játék izgalmas építési feladatot nyújt a 9 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek, így remek születésnapi vagy ünnepi ajándék lehet.
  • Ez a gyermekeknek szánt Kastély több mint 26 cm magas, 31 cm széles és 28 cm mély – remek méretű a játékhoz, de a szobában is büszkén kiállíthatod.
  • Nézd meg a többi új, 2021-ben megjelenő LEGO Creator 3 az 1-ben készleteket is: az Űrsikló kaland (31117) és az Óriáskerék (31119) szetteket!
  • A 3 különféle modell egymáshoz illeszthető, így egy szemet gyönyörködtető, óriási kastélyt alkothatsz, ha 3 dobozt vásárolsz belőle.
  • A LEGO építőelemek már több mint 6 évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO építőelemek megfelelnek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.