A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 21317 Willie gzhaj

Szllj fel a Willie gzhaj fedlzetre, s nnepeld meg Mickey egr szletsnapjt!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Willie gzhaj
SKU 21317
EAN 5702016501995
Darabok 751
Sorozat LEGO Ideas
LEGO ár 27 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 21317 Willie gzhaj leírás

A Disney Mickey egér rajongók imádni fogják ezt a LEGO Ideas 21317 Willie gőzhajó építőjátékot, mely a valaha volt leghíresebb rajzfilmfigura 90. évfordulóját jelöli. Mickey egér 1928-ban jelent meg a képernyőn a fekete-fehér ‚Willie gőzhajó‘ című rajzfilmben, mely egyben az első hangalámondással készült Disney film volt. A Willie gőzhajó LEGO kockából készült változata tartalmazza a fel-le mozgó gőzcsöveket és a vízikereket, mely a hajó hajtása közben forog. A hajó hídja tartalmaz egy minifigurának kialakított helyet, valamint olyan játékra inspiráló részleteket, mint a hajókormány, mentőöv és egy megépíthető harang. A fedélzeten találsz egy működő darut, mellyel felemelheted a krumplis ládát a hajóra, emellett az egyedi építőjáték készlet tartalmazza az új, 2019 áprilisában megjelenő Mickey egér és Minnie egér minifigurákat, melyek különleges, ezüstszínű dekorációkkal vannak ellátva, továbbá egy papagáj figura is vár rád. Ideális LEGO készlet gyermekek és felnőttek számára egyaránt, mellyel eljátszhatod az eredeti Mickey egér rajzfilm jeleneteit, vagy egyszerűen csak építsd meg és állítsd ki szobádban ezt a rendkívüli, monokróm modellt!

  • Építsd meg és állítsd ki szobádban ezt a gyűjthető LEGO készletet, vagy játszd el a klasszikus Disney Mickey egér rajzfilm, a ‚Willie gőzhajó‘ legkedveltebb jeleneteit!
  • Ez az egyedi építőjáték készlet 2 új, 2019 áprilisában megjelenő minifigurát tartalmaz: Mickey egeret és Minnie egeret, melyek ezüstszínű dekorációkkal vannak ellátva, valamint Mickey egér papagáj figuráját.
  • A jellegzetes Willie gőzhajót fekete-fehér színösszeállítás jellemzi, emellett tartalmaz rejtett kerekeket, mozgógőzcsöveket, forgó vízikerekeket, állítható darut és olyan válogatott elemeket, mint az ‚S.S. Willie‘ hajó névtáblát, egy ‚1928‘ évjelölést és egy krumplis ládát.
  • A hajó hídja tartalmaz egy minifigurának kialakított helyet, egy kockából épült harangot és olyan válogatott elemeket, mint például a hajókormány és egy mentőöv.
  • A 2 gőzcső fel-le mozog, a 2 vízikerék pedig forog, miközben hajtod a hajót.
  • A kiegészítő elemek között megtalálod Minnie egér gitárját és kottáját is.
  • Ehhez a LEGO Ideas kreatív építőjáték készlethez egy füzet is jár, melyben az építési útmutatók mellett olvashatsz érdekességet az 1928-as animációs Disney rövidfilmről, a ‚Willie gőzhajóról‘, valamint információkat a lenyűgöző retró készlet alkotóiról és LEGO tervezőiről.
  • A Willie gőzhajó méretei: több mint 15 cm magas, 26 cm hosszú és 14 cm széles.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.