A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 21226 Mvszeti projekt – Alkossunk egytt!

Rendezd meg a legjobb csaldi tevkenysget ezzel a kreatv kszlettel!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Mvszeti projekt – Alkossunk egytt!
SKU 21226
Darabok 4138
Sorozat LEGO Art
LEGO ár 47 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 21226 Mvszeti projekt – Alkossunk egytt! leírás

  • Rendezd meg a legkreatívabb összejövetelt ezzel a bámulatos LEGO® Art: Művészeti projekt – Alkossunk együtt! (21226) készlettel, amely segítségével számtalan mókás képet építhettek meg és állíthattok ki.
  • Készíts egy mókás műalkotást ezzel az egyedi LEGO® készlettel, ami több mint 4000 elemet, 9 fali díszlapot, egy megépíthető színpalettát a csempék rendszerezéséhez, 2 egyedi akasztóelemet és egy csempeleválasztót is tartalmaz.
  • Ezzel a szettel a csoportod egy kreatív DIY projektben merülhet el, miközben kikapcsolódtok és közösen töltitek az időt. A színes képeket tartalmazó készlet végtelen módon megépíthető és átépíthető.
  • Remek, kreatív ajándék a 7 éves vagy nagyobb fiúknak, lányoknak és DIY-rajongóknak. Dolgozzatok össze, hogy egy több képből álló, személyes kollázst építsetek és állítsatok ki, vagy készítsétek el a csillagos háttér előtt álló LEGO® minifigura képét!
  • Ez az átépíthető műalkotás elkészült állapotban több mint 40 cm-es négyzet, ami játékos, mégis kihívást jelentő tevékenységet nyújt barátoknak vagy a családnak, akik imádják a közös DIY projekteket.
  • Miközben kicsomagolod a készletet, egyedülálló, lenyűgöző érzés fog eltölteni, míg a főútmutató és a 9 különálló építési útmutató kreatív irányítást nyújt, miközben átsegítenek az építési folyamaton.
  • Tökéletes gyűjtői darab DIY-rajongóknak, ami a falon vagy a polcon is kiállítható. Ez a LEGO® Art készlet izgalmas építési élményt nyújt, miközben felfedezed a kreativitás és az önismeret új módjait.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy ez a megépíthető műalkotás megfeleljen a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.