A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Művészeti projekt – Alkossunk együtt! 21226

Rendezd meg a legjobb csaldi tevkenysget ezzel a kreatv kszlettel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Művészeti projekt – Alkossunk együtt!
SKU 21226
EAN 5702017085210
Darabok 4138
Sorozat LEGO Art
LEGO ár 33 593 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Művészeti projekt – Alkossunk együtt! 21226 leírás

Szórakoztató, csoportos projektet keresel egy kis DIY-csavarral fűszerezve? Akkor nézd meg ezt a kreatív LEGO Art: Művészeti projekt – Alkossunk együtt! (21226) készletet! Hívd össze a barátokat és a családot, vedd elő az útmutatót és játsszatok együtt, miközben egy rendkívül személyre szabott műalkotást készítetek a faladra.

Kreatív összejövetel
Töltsd az idődet a családoddal vagy a barátaiddal a készlettel együtt, ami tartalmaz egy egyszerű, megépíthető palettát a hozzájuk illő csempékkel, valamint 9 képlehetőséget mind a 4 témában: Étel, Minták, Ikonok és Érdeklődési körök. Válasszátok ki az elkészítendő képeket, majd építsétek össze őket, hogy egy műalkotássá álljanak össze. Emellett az ikonikus LEGO minifigura nagy képét is elkészíthetitek közösen.

Mindenkire vár valami
Szakadj ki a szürke hétköznapokból, koncentrálj egy mókás, egyszerű és kreatív projektre, és építs egy képet, ami remekül fog mutatni kiállítva. A barátaid és a családtagjaid a választott képekkel kifejezhetik a személyiségüket, amelyeket akár teljesen másképpen is átépíthetnek. Akárhogy is döntesz, ez a készlet tökéletes ünnepi ajándék a kézművesrajongó barátaidnak vagy rokonaidnak.

  • Rendezd meg a legkreatívabb összejövetelt ezzel a bámulatos LEGO Art: Művészeti projekt – Alkossunk együtt! (21226) készlettel, amely segítségével számtalan mókás képet építhettek meg és állíthattok ki.
  • Készíts egy mókás műalkotást ezzel az egyedi LEGO készlettel, ami több mint 4000 elemet, 9 fali díszlapot, egy megépíthető színpalettát a csempék rendszerezéséhez, 2 egyedi akasztóelemet és egy csempeleválasztót is tartalmaz.
  • Ezzel a szettel a csoportod egy kreatív DIY projektben merülhet el, miközben kikapcsolódtok és közösen töltitek az időt. A színes képeket tartalmazó készlet végtelen módon megépíthető és átépíthető.
  • Remek, kreatív ajándék a 7 éves vagy nagyobb fiúknak, lányoknak és DIY-rajongóknak. Dolgozzatok össze, hogy egy több képből álló, személyes kollázst építsetek és állítsatok ki, vagy készítsétek el a csillagos háttér előtt álló LEGO minifigura képét!
  • Ez az átépíthető műalkotás elkészült állapotban több mint 40 cm-es négyzet, ami játékos, mégis kihívást jelentő tevékenységet nyújt barátoknak vagy a családnak, akik imádják a közös DIY projekteket.
  • Miközben kicsomagolod a készletet, egyedülálló, lenyűgöző érzés fog eltölteni, míg a főútmutató és a 9 különálló építési útmutató kreatív irányítást nyújt, miközben átsegítenek az építési folyamaton.
  • Tökéletes gyűjtői darab DIY-rajongóknak, ami a falon vagy a polcon is kiállítható. Ez a LEGO Art készlet izgalmas építési élményt nyújt, miközben felfedezed a kreativitás és az önismeret új módjait.
  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy ez a megépíthető műalkotás megfeleljen a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.