A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Világtérkép 31203

Alkosd meg sajt vilgodat ezzel a sznpomps, DIY trkpes fali malkotssal!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Világtérkép
SKU 31203
EAN 5702016914900
Darabok 11695
Sorozat LEGO Art
Kor 18+ év
LEGO ár 99 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Világtérkép 31203 leírás

Mindig is szerettél volna saját világtérképet készíteni? A LEGO 31203-as játékkal megteheted. Építsd fel a világtérképet a megszokott módon, vagy add meg neki a saját csavarodat. Változtassa meg az óceánokat, vagy helyezze át az ország egyes részeit, és alakítsa át egy gyönyörű műalkotássá. Még sosem láttad így a világot!

A LEGO világtérkép három különböző kihívást jelentő elrendezéssel rendelkezik. Válassza ki a legjobban tetszőt, és adjon a végeredménynek méltó helyet otthonában.

Egyedi műalkotás a falra

.

A LEGO 31203 40 falitáblát, egy LEGO téglákból készült keretet és két egyedi akasztóelemet tartalmaz. Ezekkel könnyedén felakaszthatja műalkotásait szobájában vagy irodájában. Az óceánok mindenféle feltűnő színben pompáznak ezen a különleges LEGO világtérképen.

Készítsd el saját mintáidat a vízben, és alkoss művészi ábrázolást a világról. Engedd szabadjára a fantáziádat, és hozd létre a legszebb mintákat, ijesztő tengeri szörnyeket vagy bármit, amit csak meg tudsz álmodni.

A valaha volt legnagyobb LEGO készlet

A színes világtérkép 11 695 téglából készült. Ezzel ez a készlet a valaha készült legnagyobb LEGO készlet. Készülj fel órákig tartó építési mókára. Ez egy pihentető tevékenység lesz, amely nagy megelégedettséget fog nyújtani. Szkenneld be a QR-kódot, és tölts le egy magával ragadó hangsávot, amelyet építkezés közben hallgathatsz.

Ha végre elkészültél, akaszd fel a falra a műalkotást, és újra és újra gyönyörködhetsz benne. A világtérkép 65 x 104 centiméteres lesz, így minden bizonnyal figyelemfelkeltő lesz.

A fontos helyek megjelölése

A speciális LEGO „rajzszögekkel” fontos helyeket jelölhetsz meg a világtérképen. Mutasd meg, hol jártál már, vagy hová szeretnél még eljutni. Így még személyesebbé teheti a világtérképet a falán. Mely helyeket szeretnéd megjelölni?

A tökéletes ajándék (vagy tartsa meg magának)

A LEGO világtérkép tökéletes ajándék mindenféle építőnek. Adja a térképet annak az utazásrajongónak, akinek még számtalan utazás van a bakancslistáján. Vagy ajándékozd a készletet annak a LEGO-rajongónak, aki szereti a hosszú építkezéseket.

Vagy ajándékozza a kártyát tökéletes művészeti ajándékként. De természetesen megtarthatja a kártyát magának is. Szánj egy kis időt erre a bonyolult építési projektre, élvezd a pihentető építési folyamatot, majd csodáld meg a saját egyedi világtérképedet a falon.

És egy idő után belefáradtál? Ezután egyszerűen szedje szét a világtérképet a mellékelt csempevetővel, és kezdje elölről az egészet. Ez a készlet garantálja az évekig tartó szórakozást!

  • Építsd meg saját világodat ezzel a bámulatos LEGO Art Világtérkép (31203) készlettel, amivel megépíthetsz 1-et a világtérkép 3 egyedi kombinációja közül, emellett teljesen személyre szabott, szabad építési élményt nyújt.
  • Szellőztesd ki a fejed ezzel a 11.695 elemből álló LEGO készlettel, ami tartalmaz 40 vászon fali díszlapot, egy kockákból épült keretet, 2 egyedi akasztóelemet és egy csempeleválasztót az egyszerűbb átépítéshez.
  • Ezzel a készlettel elmerülhetsz az utazás iránti szenvedélyedben és a DIY kreativitásban, miközben kikapcsolódsz és feltöltődsz. A mellékelt hanganyaggal építés közben egy audioalapú, világ körüli utazáson vehetsz részt.
  • Építsd meg és állítsd ki ezt az óceáni mélységek ihlette világtérképet, ami telis-tele van üde, élénk színekkel, amelyeket háttérként használhatsz. Ha bővíteni szeretnéd az örömet, alakítsd át a térképet úgy, hogy a saját világszemléletedet tükrözze!
  • A 65 cm magas és 104 cm széles darab egy kihívást jelentő elfoglaltságot nyújt neked, vagy más térképrajongóknak, akik imádják a DIY projekteket.
  • Miközben kicsomagolod a készletet, egyedülálló, lenyűgöző érzés fog eltölteni, míg az exkluzív útmutató informatív és stresszoldó irányítást nyújt, miközben átsegít az építési folyamaton.
  • Tökéletes gyűjtői darab felnőtteknek, amit a falon vagy a polcon is kiállíthatsz. Ez a LEGO Art készlet izgalmas építési élményt nyújt, miközben megismered az utazás iránti szenvedélyed és az önismeret új módjait.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy ez a Világtérkép fali dísz megfeleljen a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.