A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Kreatív építőkockák 11016

Inspirl LEGO jtkkszlet a kreatv gyermekeknek!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Kreatív építőkockák
SKU 11016
EAN 5702016972054
Darabok 1201
Sorozat LEGO Classic
LEGO ár 13 293 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Kreatív építőkockák 11016 leírás

Merülj el a kreativitás világában ezzel az 1200 elemből álló LEGO Classic Kreatív elemtartó doboz (11016) szettel! A dobozban 7 inspiráló építési ötlet vár rád, ami beindítja a mókát. A LEGO kockák, formák és kifejező szemelemek széles választékával a gyermekek szabadon megépíthetnek bármit, amit csak el tudnak képzelni! Lenyűgöző LEGO meglepetés a kis építőknek A 4 éves vagy nagyobb fiúk és lányok imádni fogják ezeket az inspiráló építési ötleteket, többek között a vízimalmot, a magas madarat, a tintahalat, a körtét, az almafát, az űrsiklót és a sajtot rágcsáló egeret. A modellekhez tartozó egyszerű építési útmutatókkal még a kezdő építők is átélhetik a saját LEGO játékaik megépítésével járó büszkeséget. Végtelen, kreatív móka gyermekeknek A LEGO Classic játékkészletek az izgalmas modellekkel és egyszerű építési útmutatókkal ötleteket és inspirációt nyújtanak. A gyermekek életre szóló kreatív és problémamegoldó készségeiket is fejleszthetik. A tanulás még sosem volt ennyire mókás!

  • A gyermekek kulcsfontosságú, életre szóló készségeket fejleszthetnek az 1200 elemet tartalmazó LEGO Classic Kreatív elemtartó doboz (11016) szettel, ami 7 mókás modellötletet, valamint rengeteg kockát, formát és szemet kínál a kreatív építéshez.
  • Mit rejt a doboz? Mindent, amire szükség lehet a vízimalom, a magas madár, a tintahal, a körte, az almafa, az űrsikló és a sajtot rágcsáló egér megépítéséhez, valamint extra LEGO kockákat is, hogy még több mókában legyen részed.
  • A gyermekek megépíthetik és játszhatnak a mellékelt modellötletekkel, majd újíthatnak és felfedezhetnek, miközben új ötletekkel állnak elő izgalmas LEGO játékaik létrehozására.
  • Ez a kiváló minőségű LEGO építőjáték-készlet lenyűgöző karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 4 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak.
  • A készlet 1200 eredeti LEGO elemet tartalmaz, így a gyermekek bármit megépíthetnek, amit csak el tudnak képzelni!
  • A készletben minden építményhez egy különálló csomag tartozik. Egyszerűen csak válassz egy modellt, bontsd ki a csomagot és vágj bele az építésbe!
  • Minden modellötlethez tartozik egy könnyen követhető építési útmutató, így még az újonc építők is átélhetik saját LEGO játékaik megépítésének büszkeségét és örömét.
  • A LEGO Classic játékok egyenesen a gyermekek kezébe adják az ötleteket és az inspirációt. Olyan kreatív és fizikai készségeket sajátíthatnak el, amelyek egy életre szólnak, miközben a saját LEGO játékaik megépítésének örömét is átélhetik.
  • A LEGO kockák és elemek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek, emellett szórakoztató játékélményt nyújtsanak.
  • Minden LEGO építőjátékot alaposan letesztelünk, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, nemzetközi biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.