A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Kreatív járművek 11036

A LEGO Classic Kreatv jrmvek ptjtk tartalmaz egy rendrautt, egy fagyis kocsit, egy quadot, egy homlokrakodt, egy limuzint, egy terepjrt s egy kombiautt

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Kreatív járművek
SKU 11036
Darabok 900
Sorozat LEGO Classic
LEGO ár 21 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Kreatív járművek 11036 leírás

Lepd meg a járgányok 5+ éves kis rajongóit a LEGO Classic Kreatív járművek (11036) építésre és játékra tervezett készlettel. Ez a színes autóépítő szettel többféle építőkockát és elemet tartalmaz, valamint egyszerű útmutatókkal támogatja a végtelen sokszor újraépíthető járgányok színes készletét.

900 építőkockával, különleges elemekkel, 52 kerékkel és könnyen követhető építési útmutatókkal a gyerekek egy rendőrautót, egy fagyis autót, egy quadot, egy homlokrakodót és egy játék limuzint építhetnek. Majd különböző stílusok, vagány ötletek és színes dekorációk alapján a gyerekek néhány új módon újraépíthetik a járműveket. Miközben fejlődnek a kreatív építési készségeik, a gyerekek kipróbálhatják saját tervezéseiket is. A csomagban 10 fantáziadús ötlet inspirálja és indítja be az önálló építési mókát. Az útmutatók megtalálhatók a LEGO Builder appban is, ahol a gyerekek ráközelíthetnek a modellekre, elforgathatják azokat, és követhetik a haladásukat.

A LEGO Classic játékok telis-tele vannak ötletekkel és inspirációval, emellett abban is segítenek, hogy a szülők és gyerekek osztozzanak az építési mókában és a fejlődési mérföldkövekben.

  • Autóépítő játék gyerekeknek építhetnek – Az ifjú járgányimádók megépíthetik és testre szabhatják saját járműveiket a LEGO Classic Kreatív járművek 5+ éves fiúknak és lányoknak szóló szettel.
  • Kamionos és autós szettek – A gyerekek kockákból építhetnek egy rendőrautót, egy fagyis kocsit, egy quadot, egy homlokrakodót, egy kamiont, egy kombiautót, egy terepjárót és egy limuzint.
  • Inspiráld az ifjú építőket – Különleges elemek, köztük 52 kerék és egy egyszerű, lépésenkénti útmutató bátorítja a gyerekeket, hogy testre szabhassák a járműveiket!
  • Határtalan kreativitás – A csomaghoz 10 építési ötlet is tartozik, hogy a gyerekek kreatív építése egy következő szintre léphessen!
  • Ajándék LEGO autó – A gyerekek, akik imádják a rendőrautókat, a kamionokat és más járműveket örülni fognak ennek az építőjátéknak, mint szülinapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék.
  • Fiatal építőknek – A könnyen követhető illusztrált útmutató felgyorsítja az építést, és fokozza az élményt. A gyerekek kombinálhatják ezt a szettet a 11034, 11035 és 11037 készletekkel (külön kaphatók).
  • Kockák a készségek fejlesztéséhez – A LEGO Classic készletek egyenesen a fiatal építők kezébe adják a végtelen játékot és a kreatív önkifejezést.
  • Építőkészlet 900 elemből – A limuzin modellje 9 cm hosszú, de a járgányok rövidebbek vagy hosszabbak is lehetnek a kis építőd kedve szerint.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.