A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Számvonat – Tanulj meg számolni 10954

A Szmvonat fedlzetn a kisgyermekek pthetnek, jtszhatnak s tanulhatnak is!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Számvonat – Tanulj meg számolni
SKU 10954
Darabok 23
Sorozat LEGO DUPLO
LEGO ár 6 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Számvonat – Tanulj meg számolni 10954 leírás

Érjétek el időben az új, színpompás LEGO DUPLO Első Számvonatom – Tanulj meg számolni (10954) készletet! A 10 számozott kockát a kisgyermekek fel- és lepakolhatják, egymásra helyezhetik és sorba rendezhetik. Emellett vár rájuk egy lány, egy fiú és egy kutya DUPLO figurája is – így a játékos tanulás sosem ér véget.

Tökéletes ahhoz, hogy megismertesse az óvodásokkal a számokat
A kisgyermekek fel- és lepakolhatják a számozott kockákat a kocsikról, sorba rendezhetik és egy számozott fallá is összeépíthetik őket. A mozgó kerekekkel, a nyitható tetővel és a barátságos DUPLO szereplőkkel kiegészített Számvonat elviszi kisgyermekedet a fantáziadús, fejlődést segítő játék világába!

Kézzelfogható, tanulást segítő játékok kisgyermekeknek
A LEGO DUPLO játékok egyenesen az óvodások kezébe adják a végtelen szórakozás, az önkifejezés és az örömteli tanulás lehetőségét. A DUPLO játékkészletekkel a szülők és a kisgyermekek a közös építés során értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át együtt.

  • Ismertesd meg a kisgyermekekkel a számokat a LEGO DUPLO Első Számvonatom – Tanulj meg számolni (10954) készlet segítségével! Az ikonikus Számvonat új változata még színesebb játékos tanulást nyújt, mint valaha.
  • A tolható vonat a kocsijaiban 10 számozott kockát szállít, emellett vár rátok egy fiú, egy lány és egy kutya LEGO DUPLO figurája, amelyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak.
  • A kisgyermekek a vonat vezetése, valamint a számozott kockák fel- és lepakolása, egymásra helyezéseés sorba rendezése során fejleszthetik finommotoros készségeiket. Miközben felfedezik a játéklehetőségeket, a színeket és a számokat is megismerik.
  • Az aranyos szereplőket és színes, könnyen kezelhető kockákat tartalmazó Számvonat ideális a 18 hónapos vagy nagyobb gyermekeknek – és olyan szülőknek, akik szívesen osztoznak óvodásukkal a fejlődési mérföldkövekben.
  • A játékkészlet több mint 10 cm magas és 47 cm hosszú, emellett könnyedén kombinálható más LEGO DUPLO készletekkel is, így még több fantáziadús játéklehetőséget nyújt.
  • A gyermekbarát, illusztrált játszószőnyeg a játékkészlet életnagyságú képeit ábrázolja, ami megmutatja, hogyan kell összeilleszteni az elemeket a vonat megépítéséhez.
  • Minden LEGO DUPLO játékkészletet úgy terveztünk, hogy a fantáziadús funkciók végtelen, fejlesztő játékra bátorítsák a gyermekeket, amiben a szülők is osztozhatnak velük.
  • A LEGO DUPLO játékkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.
  • A LEGO DUPLO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.