A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 10954 Számvonat – Tanulj meg számolni

A Számvonat fedélzetén a kisgyermekek építhetnek, játszhatnak és tanulhatnak is!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Számvonat – Tanulj meg számolni
SKU 10954
Darabok 23
Sorozat LEGO DUPLO
LEGO ár 6 990 Ft
Kiadási dátum 1 június, 2021
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 10954 Számvonat – Tanulj meg számolni leírás

  • Ismertesd meg a kisgyermekekkel a számokat a LEGO® DUPLO® Első Számvonatom – Tanulj meg számolni (10954) készlet segítségével! Az ikonikus Számvonat új változata még színesebb játékos tanulást nyújt, mint valaha.
  • A tolható vonat a kocsijaiban 10 számozott kockát szállít, emellett vár rátok egy fiú, egy lány és egy kutya LEGO® DUPLO® figurája, amelyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak.
  • A kisgyermekek a vonat vezetése, valamint a számozott kockák fel- és lepakolása, egymásra helyezéseés sorba rendezése során fejleszthetik finommotoros készségeiket. Miközben felfedezik a játéklehetőségeket, a színeket és a számokat is megismerik.
  • Az aranyos szereplőket és színes, könnyen kezelhető kockákat tartalmazó Számvonat ideális a 18 hónapos vagy nagyobb gyermekeknek – és olyan szülőknek, akik szívesen osztoznak óvodásukkal a fejlődési mérföldkövekben.
  • A játékkészlet több mint 10 cm magas és 47 cm hosszú, emellett könnyedén kombinálható más LEGO® DUPLO® készletekkel is, így még több fantáziadús játéklehetőséget nyújt.
  • A gyermekbarát, illusztrált játszószőnyeg a játékkészlet életnagyságú képeit ábrázolja, ami megmutatja, hogyan kell összeilleszteni az elemeket a vonat megépítéséhez.
  • Minden LEGO® DUPLO® játékkészletet úgy terveztünk, hogy a fantáziadús funkciók végtelen, fejlesztő játékra bátorítsák a gyermekeket, amiben a szülők is osztozhatnak velük.
  • A LEGO® DUPLO® játékkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.
  • A LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.