A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Boldog gyermekkori pillanatok 10943

Jtsszatok, s tanuljatok a knai jvrl s az vodrl!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Boldog gyermekkori pillanatok
SKU 10943
EAN 5702016911305
Darabok 227
Sorozat LEGO DUPLO
LEGO ár 27 993 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Boldog gyermekkori pillanatok 10943 leírás

A LEGO DUPLO Boldog gyermekkori pillanatok (10943) 2 izgalmas eseményt mutat be az óvodásoknak – a kínai újévi ünnepségeket és az első óvodai napot. A 2 választható épületet tartalmazó, tanulást segítő játék végtelen, játékos tanulási lehetőségeket nyújt a kisgyermekeknek.

Játék, ami felkészíti a gyermekeket és megnyugtatja a szülőket
A szülők és gyermekeik értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át együtt, miközben felfedezik a készlet 2 választható épületét. A gyermekek eljátszhatják a kínai újévi családi hagyományokat – többek között piros borítékokat cserélhetnek és gombócokat ehetnek –, emellett gyakorolhatják és felkészülhetnek az óvoda napi rutinjaira. Miközben eljátsszák ezeket az életszerű eseményeket, a gyermekek alapvető tudást sajátíthatnak el, fejleszthetik finommotoros készségeiket, társas képességeiket és érzelmi intelligenciájukat is – ez igazán hasznos lesz számukra, amikor a valós életben is átélik ezeket az eseményeket.

Kézzelfogható, tanulást segítő játékok kisgyermekeknek
A LEGO DUPLO játékkészletek egyenesen az óvodások kezébe adják a végtelen szórakozást, az önkifejezés lehetőségét és a tanulást.

  • A LEGO DUPLO Városi kalandok Boldog gyermekkori pillanatok (10943) egy prémium, 2 az 1-ben játékkészlet, aminek a segítségével az óvodások 2 nagy családi eseményt ismerhetnek meg: A kínai újévi ünnepségeket és az óvoda első napját.
  • A játékkészlet tele van kiváló minőségű jellemzőkkel, többek között nyitható ajtókkal és ablakokkal, az ágyakhoz való textilekkel, nyitható fiókokkal, egy forgatható, kínai gombócos asztallal, valamint egy csúszdával, amin a figurák lecsúszhatnak.
  • Miközben a gyermekek eljátsszák a kínai újévi családi hagyományokat és az óvoda napi rutinjait, olyan készségeket fejlesztenek, amelyek az előnyükre fognak válni, amikor ezeket az eseményeket a valós életben is átélik.
  • 2 éves kortól ajánlott. Kiemelkedő, funkciókkal teli ajándék, aminek a segítségével az óvodások eljátszhatják és megismerhetik életük nagy eseményeinek szórakoztató részleteit.
  • A kínai újévi játékkészlet több mint 28 cm magas, 44 cm széles és 44 cm mély; az óvoda több mint 21 cm magas, 44 cm széles és 40 cm mély.
  • A gyermekek rengeteg dolgot megtanulhatnak a játék során: a számokat, a betűket, az időt, a napi szokásokat, az ételkészítést, a lefekvési rutinokat, a bilire szoktatást… emellett a család és a barátok fontosságát is.
  • A szülők és a nagyszülők majdnem annyira jól fognak szórakozni ezzel a játékkészlettel, mint a gyermekek, miközben családi összejöveteleket és régi hagyományokat játsszanak el, emellett az óvoda elkezdése miatt való szorongás is enyhülni fog.
  • Ismertesd meg az óvodásokkal az ismerős helyzeteket, a szórakoztató szereplőket és a játékos tanulást a LEGO DUPLO Városi kalandok játékkészletekkel! Ezeket a játékokat úgy terveztük, hogy végtelen játékon keresztül fejlesszék a fiatalok elméjét.
  • A LEGO DUPLO építőkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – és ez már 1969 óta így van.
  • A LEGO DUPLO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.