A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 10943 Boldog gyermekkori pillanatok

Játsszatok, és tanuljatok a kínai újévről és az óvodáról!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Boldog gyermekkori pillanatok
SKU 10943
Darabok 227
Sorozat LEGO DUPLO
LEGO ár 39 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 10943 Boldog gyermekkori pillanatok leírás

  • A LEGO® DUPLO® Városi kalandok Boldog gyermekkori pillanatok (10943) egy prémium, 2 az 1-ben játékkészlet, aminek a segítségével az óvodások 2 nagy családi eseményt ismerhetnek meg: A kínai újévi ünnepségeket és az óvoda első napját.
  • A játékkészlet tele van kiváló minőségű jellemzőkkel, többek között nyitható ajtókkal és ablakokkal, az ágyakhoz való textilekkel, nyitható fiókokkal, egy forgatható, kínai gombócos asztallal, valamint egy csúszdával, amin a figurák lecsúszhatnak.
  • Miközben a gyermekek eljátsszák a kínai újévi családi hagyományokat és az óvoda napi rutinjait, olyan készségeket fejlesztenek, amelyek az előnyükre fognak válni, amikor ezeket az eseményeket a valós életben is átélik.
  • 2 éves kortól ajánlott. Kiemelkedő, funkciókkal teli ajándék, aminek a segítségével az óvodások eljátszhatják és megismerhetik életük nagy eseményeinek szórakoztató részleteit.
  • A kínai újévi játékkészlet több mint 28 cm magas, 44 cm széles és 44 cm mély; az óvoda több mint 21 cm magas, 44 cm széles és 40 cm mély.
  • A gyermekek rengeteg dolgot megtanulhatnak a játék során: a számokat, a betűket, az időt, a napi szokásokat, az ételkészítést, a lefekvési rutinokat, a bilire szoktatást… emellett a család és a barátok fontosságát is.
  • A szülők és a nagyszülők majdnem annyira jól fognak szórakozni ezzel a játékkészlettel, mint a gyermekek, miközben családi összejöveteleket és régi hagyományokat játsszanak el, emellett az óvoda elkezdése miatt való szorongás is enyhülni fog.
  • Ismertesd meg az óvodásokkal az ismerős helyzeteket, a szórakoztató szereplőket és a játékos tanulást a LEGO® DUPLO® Városi kalandok játékkészletekkel! Ezeket a játékokat úgy terveztük, hogy végtelen játékon keresztül fejlesszék a fiatalok elméjét.
  • A LEGO® DUPLO® építőkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – és ez már 1969 óta így van.
  • A LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.