A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 10268 Vestas Szlerm

ptsd meg s fedezd fel a jellegzetes Vestas Szlermvet!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Vestas Szlerm
SKU 10268
EAN 5702016351682
Darabok 826
Sorozat LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Kor 12+ év
LEGO ár 56 999 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 10268 Vestas Szlerm leírás

Ünnepeld a környezetbarát innovációt a LEGO Creator Expert 10268 Vestas Szélerőművel! A Vestasszal partneri viszonyban közösen fejlesztettük ki ezt a részletesen kidolgozott, motoros LEGO modellt, mely megragadja a hagyományos szélerőmű eleganciáját és kecses mozgását, emellett egy új, 2019 januárjában megjelenő, növényi alapú műanyagból előállított lucfenyőt is tartalmaz. A körülbelül 1 m magas szerkezet egy erdős domb és egy házikó fölé nyúlik, melyben találsz egy bútorozott teraszt, egy postaládát, virágokat és egy fehér cölöpkerítést is. Fordítsd a gondolát jobbra vagy balra, és kapcsold be a hozzá tartozó Power Functions motort, hogy elforgasd az állítható turbina lapátokat és felgyújtsd a házikó verandájának lámpáját. Ezt a gyűjthető modellt úgy alakítottuk ki, hogy kihívásokkal teli és izgalmas építési élményt nyújtson egy kis nosztalgiával megfűszerezve, emellett nagyszerűen mutat majd otthonodban vagy az irodában. Ez a nagy LEGO szett egy Vestas szervizjárművet és 3 minifigurát is tartalmaz: 2 Vestas műszaki szakembert, akik biztonsági sisakkal vannak felszerelkezve, valamint egy nőt és egy kutya figurát is.

 • A csomagban 3 minifigurát találsz: egy nőt és 2 Vestas műszaki szakembert, akiknek felsőtestére V betű van nyomtatva, emellett pedig egy kutya figura is vár rád.
 • A szett egy LEGO Power Functions közepes motort, egy elemtartó dobozt és 2 új, 2019 januárjában megjelenő, 50 cm-es hosszabbító kábelt is tartalmaz.
 • Ebben a LEGO Creator Expert Vestas Szélerőmű készletben állítható turbina lapátokat, részletesen kidolgozott tornyot, légi jelzőfényekkel ellátott, mozgatható gondolát, Vestas szervizkocsit, fákat, növényzetet és kertes házat is találsz virágokkal, cölöpkerítéssel és terasszal, ahol 2 szék, asztal és egy napernyő is vár rád.
 • Fordítsd a gondolát jobbra vagy balra, és kapcsold be a hozzá tartozó Power Functions motort, hogy beindítsd az állítható turbina lapátokat és a működő veranda lámpát.
 • Ünnepeld a megújuló energiatechnológiát ezzel a megépíthető, tudományos játékkal!
 • Nyisd ki a szervizjármű ajtóit, és csúsztasd ki a behúzható szerszámtárolót!
 • A szettben találsz egy új, 2019 januárjában megjelenő lucfenyőt, melyet növényi alapú műanyagból állítottak elő.
 • A kiegészítő elemek közé 2 biztonsági sisak, eszközök és 2 boríték tartozik.
  Ez a 12 éven felülieknek ajánlott készlet több mint 800 elemet tartalmaz.
 • Méretei: körülbelül 100 cm magas, 62 cm széles és 31 cm mély.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.