A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 8 bütykös fa asztalfiók – Sötét tölgy 5007116

Stlusos trolmegolds LEGO rajongknak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO 8 bütykös fa asztalfiók – Sötét tölgy
SKU 5007116
EAN 5711938249588
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 84 990 Ft

LEGO 8 bütykös fa asztalfiók – Sötét tölgy 5007116 leírás

A LEGO rajongók imádni fogják ezt a mókás, praktikus és dekoratív Fa asztalfiókot. A 8 bütykös, túlméretezett építőkocka-formájú bútorelem egy kivehető fiókot tartalmaz, ami ideális a kisebb LEGO kockák, játékok, írószerek vagy akár piperecikkek tárolásához. FSC minősítésű tölgyfából készült, sötétre pácolt tölgyszínben pompázik, ami más fiókokkal is összeilleszthető, így a ház bármelyik szobáját stílusos és játékos hangulattal dobhatod fel.

  • Tárolómegoldás LEGO rajongóknak – A 8 bütykös, túlméretezett LEGO kocka egy kivehető fiókot tartalmaz a kisebb elemek, játékok, írószerek vagy akár piperecikkek tárolásához
  • Erős faszerkezet – FSC minősítésű tölgyfából készült, sötétre pácolt tölgyszínben. A fiók világos tölgyszínben is kapható (5007111)
  • Mókás kiegészítő bármelyik szobába – Ez a több mint 12 cm magas, 32 cm széles és 15 cm mély, fa asztalfiók ideális tároló, bárhol is helyezed el a házban

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.