A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Fali akasztó fából – Világos tölgy 5007114

Klassz akaszt LEGO rajongknak

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Fali akasztó fából – Világos tölgy
SKU 5007114
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 39 990 Ft

LEGO Fali akasztó fából – Világos tölgy 5007114 leírás

A LEGO rajongók imádni fogják ezt a mókás, praktikus és stílusos fából készült fali akasztó készletet. A szettben 3 kerek, 1×1 bütykös LEGO elemformájú fali akasztót találsz, amik mindegyike FSC minősítésű tölgyfából készült, szappannal kezelt, világos tölgyszínben. A fabütykök különböző méretűek, így ideálisak a kabátok, köntösök, táskák, sálak és sok minden más felakasztásához. Ez a fali akasztó készlet 3 éves kortól ajánlott, ami sötétre pácolt tölgyszínben is elérhető.

  • Fali akasztó LEGO rajongóknak – 3 darab, 1×1 bütykös LEGO elemformájú fali akasztó, strapabíró, FSC minősítésű tölgyből, szappannal kezelt, világos tölgyszínben
  • Könnyedén felakasztható – A bütykök hátoldalán található, univerzális, felszerelhető kampó rengeteg csavarral kompatibilis (a csomag a csavarokat nem tartalmazza)
  • 3 méret 1 készletben – A kis bütykös akasztó több mint 4 cm átmérőjű, a közepes méretű 7 cm átmérőjű, a nagy pedig 9 cm átmérőjű

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.