A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Szuper csomag 5007913

nkifejez szrakozs a kreatv tervezs s az llatok szerelmeseinek

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Szuper csomag
SKU 5007913
EAN 5702017598468
Sorozat LEGO Friends
LEGO ár 41 584 Ft

LEGO Szuper csomag 5007913 leírás

Az állatokat és a tervezést szerető gyerekek kifejezhetik kreativitásukat és magukat ezzel a szórakoztató csomaggal, amely a LEGO DOTS Tervezőkészlet – Minták készletet és a LEGO Friends Kutyamentő Központot egyesíti. Figyeld gyermeked fantáziájának virágzását, miközben a különféle DOTS vásznakat a színes csempék széles választékával díszíti. Ezután pedig következzék a Kutyamentő Központ megépítése. Ezt követően jöhet a Kutyamentő Központ megépítése. A készlet sok állatápolási kiegészítőt tartalmaz, a moduláris stílus pedig lehetővé teszi, hogy a gyerekek személyre szabják az épület elrendezését.

  • Csomag a tervezés és az állatok rajongóinak – Ez a kreatív csomag lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy kifejezzék magukat, miközben elkészítik és megtervezik a LEGO DOTS darabokat, majd építenek és szerepet játszanak a LEGO Friends készlettel
  • LEGO DOTS Tervezőkészlet – Minták – A szenvedélyes tervezésrajongók felfedezhetik a kreativitást és kifejezhetik magukat, miközben 10 szórakoztató DOTS vásznat díszítenek ki a több mint 860 színes lapocskával
  • LEGO Friends Kutyamentő központ –A szett építés és játék közben arra bátorítja a gyerekeket, hogy gondoskodjanak az állatokról, 3 minifigurával, 3 kutyával és kiegészítőkkel.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.