A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Reznor leütő kiegészítő szett 71390

Kiegszt szett a Reznor letshez s a Blue Toad mentakcihoz

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Reznor leütő kiegészítő szett
SKU 71390
EAN 5702016913293
Darabok 862
Sorozat LEGO Super Mario
LEGO ár 18 193 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Reznor leütő kiegészítő szett 71390 leírás

Varázsold még izgalmasabbá a gyermekek LEGO Super Mario univerzumát ezzel a Reznor leütő kiegészítő szettel (71390)! A készlet megépíthető, forgó platformokat tartalmaz, amelyek LEGO Mario és/vagy LEGO Luigi (a figurákat a csomag nem tartalmazza) elforgatásával pörögnek a hozzájuk kapcsolt állványon. A nyárssal leütheted a 2 Reznor figurát a forgó platformokról, és megmentheted Blue Toadot a tetejéről. A készletben emellett találsz egy libikókázó Grrrolt, egy kockát és egy Speed Run különleges csövet a szélsebes kihívásokhoz. (Megjegyzés: a 71360 vagy a 71387 kezdőpálya szükséges a játékhoz.)

Szórakoztató csapatmunka
A gyermekek játszhatnak önállóan, de akár egy barátjukkal együtt vagy elenne is megmérkőzhetnek, akinek megvan LEGO Mario vagy LEGO Luigi figurája. Nézd meg az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazás útmutatóit, kreatív inspirációit és sok minden mást!

Korlátlan szórakozás
A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a család kedvenc Super Mario karaktereit, így szuper ajándékok gyermekeknek. A kezdőpályák, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a rajongók egyedi pályákat építhetnek.

  • A gyermekek imádni fogják a forgó, libikókázó, Blue Toad mentő és gyorsasági kihívásokat, ha kiegészítik LEGO Super Mario univerzumukat ezzel a Reznor leütő kiegészítő szettel (71390).
  • A készlet ikonikus Super Mario szereplők LEGO figuráit tartalmazza – 2 Reznort, egy libikókázó Grrrolt és egy Blue Toadot, valamint egy kockát és egy Speed Run különleges csövet is, amelyekkel a játékosok extra jutalmakat nyerhetnek.
  • A készlet megépíthető, forgó platformokat tartalmaz, amelyek LEGO Mario és/vagy LEGO Luigi (a figurákat a csomag nem tartalmazza) elforgatásával pörögnek a hozzájuk kapcsolt állványon, emellett egy nyársat is találsz az ellenségek leütéséhez.
  • Ez a 862 elemből álló építőjáték-készlet inspiráló születésnapi vagy ünnepi ajándék a 8 évnél nagyobb gyermekeknek, akiknek a játékhoz szükséges LEGO Super Mario kezdőpálya (71360 vagy 71387) készlet is megvan.
  • Remek az önálló játékhoz, de egy barátod LEGO Mario vagy LEGO Luigi figurájához is csatlakoztathatod Bluetooth-on keresztül (az extra figurákat nem tartalmazza), így 2-játékos móka vár rátok, ahol csapatmunkával extra érméket szerezhettek.
  • Ez a modul alapfelállásban több mint 25 cm magas, 56 cm széles és 30 cm mély, amit átalakíthatsz vagy más LEGO Super Mario szettekkel is sokféleképpen kombinálhatsz.
  • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban találsz építési útmutatókat, képmegjelenítő eszközöket a mókásabb építéshez, és még sok minden mást is. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.hu/devicecheck oldalon.
  • A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a család kedvenc karakterét, emellett a bővítésen, az átalakításon és az interaktív játékon keresztül korlátlan, szórakoztató, kreatív kihívásokat nyújtanak.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és minden alkalommal biztonságosan összeilleszthetők legyenek. Ez pedig már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.