A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Lakitu Sky World kiegészítő szett 71389

Izgalmas kiegszt szett egy felhforgat csatval Lakitu ellen

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Lakitu Sky World kiegészítő szett
SKU 71389
EAN 5702016912616
Darabok 484
Sorozat LEGO Super Mario
LEGO ár 10 493 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Lakitu Sky World kiegészítő szett 71389 leírás

Dobd fel egy szórakoztató kihívással a gyermekek LEGO Super Mario univerzumát a Lakitu Sky World kiegészítő szett (71389) segítségével! Tartalmaz egy forgó felhőplatformot, ami LEGO Mario és/vagy LEGO Luigi (a figurákat a csomag nem tartalmazza) alsó felhőn való ide-oda csúsztatásával forog, miközben Lakitut próbálja lelökni róla. A készlet tartalmazza Lakitu, Bullet Bill és Fuzzy figuráit, valamint egy Időkockát, ami extra időt nyújt a pályán. (Megjegyzés: a 71360 vagy a 71387 kezdőpálya szükséges az interaktív játékhoz.)

Csapatmunka vagy mérkőzés
A gyermekek játszhatnak önállóan, de akár egy barátjukkal együtt vagy elenne is megmérkőzhetnek, akinek megvan LEGO Mario vagy LEGO Luigi figurája. Nézd meg az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazás útmutatóit, kreatív inspirációit és sok minden mást!

Végtelen lehetőségek
A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a népszerű Super Mario szereplőket, így ideális ajándékok gyermekeknek, akik imádják a kreatív játékokat. A kezdőpályák, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a rajongók egyedi pályákat építhetnek.

  • Turbózd fel a gyermekek kockákból épült LEGO Super Mario univerzumát egy felhőforgató, digitális érmegyűjtő kihívással, amit ez a Lakitu Sky World kiegészítő szett (71389) nyújt!
  • A készlet tartalmazza Super Mario 3 ikonikus ellenségének LEGO figuráit – Lakitut, egy Bullet Billt és egy Fuzzyt, valamint egy Időkockát is, ami extra időt nyújt a játékosoknak a pálya teljesítéséhez.
  • Tartalmaz egy forgó felhőplatformot, ami LEGO Mario és/vagy LEGO Luigi (a figurákat a csomag nem tartalmazza) alsó felhőn való ide-oda csúsztatásával forog.
  • Ez a 484 elemből álló játékkészlet szuper születésnapi vagy ünnepi ajándék a 7 évnél nagyobb gyermekeknek, akiknek a játékhoz szükséges LEGO Super Mario kezdőpálya (71360 vagy 71387) készlet is megvan.
  • Remek az önálló játékhoz, de egy barátod LEGO Mario vagy LEGO Luigi figurájához is csatlakoztathatod Bluetooth-on keresztül (az extra figurákat nem tartalmazza), így 2-játékos móka vár rátok, ahol csapatmunkával extra érméket szerezhettek.
  • Ez a modul alapfelállásban több mint 15 cm magas, 35 cm széles és 27 cm mély, amit átalakíthatsz vagy más LEGO Super Mario szettekkel is sokféleképpen kombinálhatsz.
  • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban találsz építési útmutatókat, egy biztonságos platformot gyermekeknek, ahol megoszthatják az ötleteiket, és sok mást is. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.hu/devicecheck oldalon.
  • A gyűjthető LEGO Super Mario játékok életre keltik a család kedvenc karakterét, emellett korlátlan, szórakoztató, kreatív lehetőségeket nyújtanak a rajongóknak ahhoz, hogy kibővítsék és átépítsék saját, egyedi pályáikat.
  • A LEGO alkatrészek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO építőelemeket a lehető legalaposabban leteszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.