A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Dorrie elsüllyedt hajóroncs kalandjai kiegészítő szett 71432

Merlj a vz al Dorrie-val, s keress kincset az elsllyedt hajroncson ezzel a gyermekeknek kszlt, gyjthet LEGO Super Mario kszlettel!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Dorrie elsüllyedt hajóroncs kalandjai kiegészítő szett
SKU 71432
Darabok 500
Sorozat LEGO Super Mario
LEGO ár 18 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Dorrie elsüllyedt hajóroncs kalandjai kiegészítő szett 71432 leírás

Hozz létre egy izgalmas LEGO Super Mario víz alatti szintet, és keress kincset a Dorrie elsüllyedt hajóroncs kalandjai kiegészítő szettel (71432). Ültess Dorrie-ra egy interaktív LEGO Mario, LEGO Luigi vagy LEGO Peach figurát (ezeket a szett nem tartalmazza), és fedezd fel a hajóroncsot. Fontos: a 71360, 71387 vagy 71403 kezdőpálya szükséges az interaktív játékhoz.

Ez a 7 éves vagy nagyobb gyerekeknek készült építőjáték 4 LEGO kockákból épült Super Mario figurát tartalmaz: Dorrie, Cheep Cheep, Cheep Chomp és Blooper. Forgasd el a platformot, hogy megtaláld a kagylóhéjba rejtett kulcsblokkot, majd nyisd ki a kincsesládát, és szerezd meg a drágakövet. A blokkal véletlenszerű jutalmakra tehetsz szert, a Cheep Chomp pedig képes egy interaktív figurát rágcsálni a szájával, ami vicces digitális reakciókat vált ki.

A készlethez tartozó, szórakoztató építési útmutatót megtalálod a hozzá tartozó LEGO Super Mario alkalmazásban. Az app emellett inspiráló ötleteket kínál a különféle építési és játékmódokhoz, és biztonságos fórumot nyújt a gyerekeknek, ahol megoszthatják alkotásaikat.

  • Dorrie elsüllyedt hajóroncs kalandjai kiegészítő szett – Csempéssz kincsvadászatot a gyermekek LEGO Super Mario világába ezzel a megépíthető játék hajóronccsal!
  • 4 kockákból épült Super Mario figura – Lovagolj Dorrie-n LEGO Marioval, LEGO Luigi-vel vagy LEGO Peach-csel (a figurákat a szett nem tartalmazza), és győzd le Cheep Cheepet, Cheep Chompot és Bloopert!
  • Interaktív kalandjáték az egész családnak – Fedezd fel a hajóroncsot egy interaktív figurával, forgasd el a platformot, hogy a kagylóhéjban megtaláld a kulcsblokkot, majd nyisd ki a kincsesládát, és szerezd meg a drágakövet!
  • Gyűjthető játék gyerekeknek – Szerezz véletlenszerű jutalmakat a blokkal, és nézd meg, hogyan reagál egy interaktív figura, ha Cheep Chomp rágcsálja
  • Ajándék gamereknek, 7 éves kortól – Ez a 500 elemből álló szett mókás ajándék olyan gyerekeknek, akiknek az interaktív játékhoz szükséges valamelyik LEGO Super Mario kezdőpálya (71360, 71387 vagy 71403) is megvan
  • LEGO Super Mario app – Töltsd le az alkalmazást, ahol építési útmutatókat, inspiráló ötleteket és még sok minden mást is találsz. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.com/devicecheck oldalon
  • Tápláld a gyerekek kreativitást! – Az önálló vagy a társas elfoglaltsághoz is klassz LEGO Super Mario játékkészletek órákon át tartó érmegyűjtő mókát és számtalan kreatív kihívást rejtenek a bővíthető és átépíthető rendszernek köszönhetően
  • Moduláris készlet – A szett alapfelállásban 17 cm magas, 30 cm széles és 21 cm mély, a készletet átalakíthatod és más LEGO Super Mario szettekkel is kombinálhatod

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.