A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 92177 Haj a palackban

Alkoss idtlen klasszikust LEGO kockkbl!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Haj a palackban
SKU 92177
EAN 5702016956344
Darabok 962
Sorozat LEGO Ideas
Kor 12+ év
LEGO ár 24 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 92177 Haj a palackban leírás

Ápold a tengerészeti hagyományokat azzal, hogy megépíted a LEGO Ideas Hajó a palackban modelljét, amelyben egy igen részletesen kidolgozott hajót találsz, kapitányi kabinnal, ágyúkkal, árbócokkal, árbóckosárral és nyomtatott vitorla elemekkel! Helyezd el a hajót a LEGO elemekből felépített palackban, amelyen az összerakható parafa dugó, viasz lezáró elem és belsejében víz jellegű elemek vannak, majd tedd közszemlére a modellt a bemutatóállványon, amelyen ‘Leviathan’ hajó adattáblát, beépített „iránytűt” (nem működik), iránytűrózsát és forgó tűt, valamint földgömb elemeket helyezhetsz el! Ez az építőjáték egy füzetet is tartalmaz, amely bemutatja a rajongó alkotót és azokat a LEGO tervezőket, aki ezt a csodálatosan nosztalgikus készletet létrehozták.

  • Tartalmaz egy LEGO kockákból összerakott palackot, hajót és egy bemutató állványt.
  • A palack részletesen kidolgozott, összerakható parafa dugót, 2018. februári újdonságként viaszpecsét jellegű elemet, belsejében pedig több mint 280 áttetsző kék, víz jellegű elemet tartalmaz.
  • A hajó jellemzője a hajófarnál megemelt fedélzet, kapitányi kabin, 6 ágyú, 3 árbóc, egy árbóckosár és válogatott elemek, köztük nyomtatott vitorlák és a hajó zászlója.
  • A bemutatóállványon ‘Leviatán’ adattáblát, beépített iránytűt (nem működik) részletesen kidolgozott iránytűrózsával és forgó aranyszínű tűvel, 2 földgömb elemet és aranyszínű díszítést láthatsz.
  • A csomagban egy füzet is található, amely építési útmutatót tartalmaz, de további ismereteket is megtudhatsz belőle a készletet megalkotó rajongóról és a LEGO tervezőkről.
  • Ez az építőjáték 10 éves kortól ajánlott.
  • Az állványon elhelyezett palack méretei: több mint 10 cm magas, 31 cm széles és 10 cm mély.
  • A hajó méretei: több mint 8 cm magas, 14 cm hosszú és 5 cm széles.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.