A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Ragasztható vízszalag 854065

Ezzel a mks, ragaszthat vzszalaggal a gyermekek szabadjra engedhetik kreativitsukat

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Ragasztható vízszalag
SKU 854065
EAN 673419332002
Darabok 23
Sorozat LEGO Xtra
LEGO ár 2 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Ragasztható vízszalag 854065 leírás

A LEGO rajongók örömmel fogják életre kelteni a tengert ezzel a klassz Ragasztható vízszalag kiegészítőkészlettel (854065). Tekerd ki a hullámhatásokkal ellátott kék szalagot, így a gyermekek azonnal belevághatnak a mókás, tengeri történetekbe, melyeket 10 elemmel is kiegészíthetnek, többek között egy békával, hallal, rákkal, algával és egy tutajjal is! A kreatív fiatalokra órákon át tartó szórakozás vár.

  • A fiatal építők számára minden készen áll a mókás, tengeri történetekhez ezzel az aranyos kiegészítőkészlettel, mely tartalmaz egy ragasztható vízszalagot és 10 elemet is.
  • Elbűvölő születésnapi vagy karácsonyi LEGO ajándék a 6 éves vagy nagyobb gyermekek számára, mely kreativitásra inspirálja őket. A készlethez egy egyszerű útmutató is tartozik, így pillanatok alatt kezdetét veheti a szerepjátékos móka.
  • A szalag több mint 8 cm széles és akár 15 m hosszúra kitekerhető; így elég nagy ahhoz, hogy a fiatalok klassz, tengeri kalandokat játsszanak el rajta.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.