A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO 76941 Carnotaurus dinoszaurusz üldözés

Akciódús játékkészlet a dinoszauruszrajongó gyermekeknek!

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Carnotaurus dinoszaurusz üldözés
SKU 76941
Darabok 240
Sorozat LEGO Jurassic World
LEGO ár 19 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO 76941 Carnotaurus dinoszaurusz üldözés leírás

  • A gyermekek belevághatnak az izgalmas Carnotaurus dinoszaurusz üldözésbe ezzel a szórakoztató LEGO® Jurassic World játékkészlettel (76941), ami tartalmaz egy megépíthető helikoptert és egy pickup teherautót.
  • 3 minifigurát tartalmaz: Kenjit, Sammyt és Owen Gradyt, valamint egy beállítható Carnotaurus játékfigurát és egy sokkoló kiegészítőelemet az akciódús játékhoz.
  • A játék helikopter tartalmaz egy nyitható minifigura-pilótafülkét, forgó propellert és egy korongvetőt. A teherautóban minda 3 minifigura elfér, emellett találsz benne egy vezetőfülkét levehető tetővel, a hátulján pedig egy rakteret.
  • A Jurassic World: Krétakori tábor és más Jurassic World történetek alapján készült játékkészlet klassz születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 7 éves vagy nagyobb, dinoszauruszrajongó gyermekeknek.
  • A helikopter több mint 7 cm magas, 20 cm hosszú és 6 cm széles. A teherautót, dinoszauruszfigurát és minifigurákat tartalmazó, szórakoztató készlet nagyszerű a mindennapos, kreatív játékhoz.
  • Ehhez a 240 elemből álló készlethez tartozik egy illusztrált, lépésről lépésre vezető útmutató is, így még azok a dinoszauruszrajongó gyermekek is magabiztosan vághatnak bele az építésbe, akik számára még új a LEGO® kockákkal való építés világa.
  • A LEGO® Jurassic World szettek lehetőséget nyújtanak a gyermekeknek (és a felnőtteknek), hogy újraképzeljék az animációs sorozat és a filmek jeleneteit, saját történeteket alkossanak vagy egyszerűen megépítsék és kiállítsák a gyűjthető modelleket.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és minden alkalommal egyszerűen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO® kockákat és elemeket alaposan leteszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.