A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Ford GT Heritage Edition and Bronco R 76905

2 ttr Ford jrm 1 klassz jtkkszletben

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Ford GT Heritage Edition and Bronco R
SKU 76905
EAN 5702016980561
Darabok 660
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 13 993 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Ford GT Heritage Edition and Bronco R 76905 leírás

A gyermekek és az autórajongók imádni fogják ezt a LEGO Speed Champions Ford GT Heritage Edition and Bronco R (76905) építőjáték-készletet. A valósághű részletekkel teli, lenyűgöző modellek izgalmas építési élményt nyújtanak, fantasztikusan mutatnak kiállítva, emellett az izgalmas terepi vagy aszfaltos versenyhez is klasszak!

Inspiráló részletek!
A játékkészlet járművei széles karosszériával rendelkeznek, így elég hely van bennük a 2 üléses vezetőfülkének és még több eredeti részletnek is. A 2 Ford versenyruhás és bukósisakos pilóta minifigurával pedig rengeteg adrenalinnal teli izgalom vár rád!

Lekicsinyített másolatok az óriási LEGO élményhez
A LEGO Speed Champions készletek a világ legismertebb és leggyorsabb autóinak minimásolatait nyújtják. A gyermekek és az autórajongók megszerezhetik, megépíthetik és kiállíthatják kedvenc járműveiket, vagy izgalmas versenyeken mérkőzhetnek meg barátaikkal a Speed Champions kínálatának többi modelljével is.

  • Ez a lenyűgöző LEGO Speed Champions Ford GT Heritage Edition and Bronco R (76905) építőkészlet tökéletes a különleges autók és az izgalmas versenyek rajongóinak.
  • Mit rejt a doboz? Mindent, amire szükséged lehet a saját Ford GT Heritage Edition and Bronco R modelljeid megépítéséhez, valamint 2 Ford pilóta minifigurát versenyruhában és bukósisakban.
  • A gyermekek és az autórajongók megszerezhetik, megépíthetik és felfedezhetik a 2 világhírű Ford járművet, utána pedig fantasztikus versenyeket rendezhetnek velük a Speed Champions kínálatának többi járművével együtt.
  • Ez a 660 elemből álló LEGO Speed Champions játékkészlet nagyszerű születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 8 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, valamint a nagy teljesítményű autók rajongóinak.
  • A Ford GT Heritage Edition több mint 4 cm magas, 16 cm hosszú és 7 cm széles. A Ford Bronco R több mint 7 cm magas, 19 cm hosszú és 8 cm széles.
  • Ezekhez a klassz játékautókhoz nincs szükség elemekre – csakis a gyermekek képzelete hajtja őket!
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a Ford játékkészletet egy újonc LEGO építőnek? Ne aggódj! Mindkét modellhez tartozik egy könnyen követhető, lépésről lépésre vezető útmutató.
  • A LEGO Speed Champions készletekkel a gyermekek és az autórajongók olyan eredeti modellekkel fedezhetik fel a világ legizgalmasabb autóit, amelyek a játékversenyhez és a kiállításhoz egyaránt klasszak.
  • Minden LEGO Speed Champions alkatrész megfelel a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO Speed Champions kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.