A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster és 1970 Dodge Challenger T/A 76904

2 zsenilisan rszletes Dodge jrm az akcids versenyhez!

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster és 1970 Dodge Challenger T/A
SKU 76904
EAN 5702016912500
Darabok 627
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 16 793 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster és 1970 Dodge Challenger T/A 76904 leírás

A szélsebes járművek rajongói imádni fogják ezt a LEGO Speed Champions Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster és 1970 Dodge Challenger T/A (76904) építőkészletet. A valósághű részletekkel teli, csodálatos modellek izgalmas építési élményt nyújtanak, emellett a kiállításhoz és a versenyhez egyaránt klasszak.

A szórakozás a részletekben rejlik!
A játékkészlet gyűjthető játékautói széles karosszériával rendelkeznek, így elég hely van bennük a klassz részleteknek. A 2 Dodge ruhát és bukósisakot viselő pilóta minifigurával pedig fantasztikus, versenyzési izgalmak várnak rád!

Játssz el akciódús versenyeket!
A LEGO Speed Champions készletek a világ legismertebb, nagy teljesítményű autóinak miniváltozatait nyújtják. A gyermekek és az autórajongók megszerezhetik, megépíthetik és kiállíthatják kedvenc járműveiket, vagy izgalmas versenyeken mérkőzhetnek meg barátaikkal a Speed Champions kínálatának többi modelljével is.

  • Ez a látványos LEGO Speed Champions Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster és 1970 Dodge Challenger T/A (76904) építőkészlet tökéletes bárkinek, aki imádja a különleges autókat és az izgalmas versenyeket.
  • Mit rejt a doboz? Mindent, amire szükséged lehet a saját Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster és 1970 Dodge Challenger T/A másolataid megépítéséhez, valamint 2 pilóta minifigurát Dodge ruhában és bukósisakban.
  • A gyermekek és az autórajongók építés közben felfedezhetik a 2 valódi Dodge szuperautó szerkezetét, majd fantasztikus Speed Champions versenyeket rendezhetnek velük, vagy megmutathatják a barátaiknak.
  • Ez a 627 elemből álló LEGO Speed Champions játékkészlet nagyszerű születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a nagy teljesítményű autók és dragsterek 8 éves vagy nagyobb rajongóinak.
  • A Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster több mint 10 cm magas, 35 cm hosszú és 7 cm széles; az 1970 Dodge Challenger T/A pedig több mint 5 cm magas, 16 cm hosszú és 7 cm széles.
  • Ehhez az építőkészlethez nincs szükség elemekre. A gyermekek képzelete indítja be – így a verseny sosem ér véget!
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a Dodge játékkészletet egy újonc LEGO építőnek? Ne aggódj! Mindkét modellhez tartozik egy könnyen követhető, lépésről lépésre vezető útmutató.
  • A LEGO Speed Champions készletekkel a gyermekek és az autórajongók olyan eredeti modellekkel fedezhetik fel a világ legizgalmasabb autóit, amelyek a játékversenyhez és a kiállításhoz egyaránt klasszak.
  • A LEGO kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és egyszerűen szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • Ezeket a LEGO Speed Champions építőjátékokat alaposan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden játékkészlet megfeleljen a szigorú biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.