A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Látogatás Roxmorts faluban 76388

Eredeti, killthat Roxmorts msolat

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Látogatás Roxmorts faluban
SKU 76388
Darabok 851
Sorozat LEGO UNKNOWN
LEGO ár 37 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Látogatás Roxmorts faluban 76388 leírás

A LEGO Harry Potter Látogatás Roxmorts faluban (76388) készlet a varázslatos filmekből ismert, imádott épületek másolatából áll. A gyermekek végtelen játéklehetőségeket fedezhetnek fel, emellett be is mutathatják a Harry Potter iránti szenvedélyüket, hogy mindenki megcsodálhassa a szettet.

Ikonikus építmények, telis-tele eredeti részletekkel
A hóval borított Roxmorts falu egy részletgazdag, kiállítható készlet, ami 6 minifigurát tartalmaz – Harry Pottert, Dean Thomas-t, McGalagony professzort, Madam Rosmertát, Mr. Belesh-t és Mrs. Belesh-t –, valamint rengeteg klassz részletet, bútort és kiegészítőt is, amelyek arra inspirálják a gyermekeket, hogy eljátsszák a filmjeleneteket, vagy saját kalandokat álmodjanak meg. A szett 2 szintjén megtalálod a Mézesfalás cukorkabolt és a Három Seprű kocsma megépíthető másolatait, amelyek elölről és hátulról is magával ragadó játéklehetőségeket nyújtanak. A 3 kisebb, szabadtéri építmény még több inspirációt kínál a fantáziadús játékhoz. A készlet emellett gyűjthető extrákat is tartalmaz: egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Ron Weasley minifigurát és 4 véletlenszerű varázskártya csempét!

  • A LEGO Harry Potter Látogatás Roxmorts faluban (76388) készlet végtelen játéklehetőségeket nyújt, emellett a gyermekek varázslatos módon mutathatják be a Harry Potter iránti szenvedélyüket, hogy mindenki megcsodálhassa a szettet.
  • Tartalmazza Harry Potter, Dean Thomas, McGalagony professzor, Madam Rosmerta, Mr. Belesh és Mrs. Belesh LEGO minifiguráit, valamint rengeteg klassz részletet, bútort és kiegészítőt is.
  • A gyermekek meglátogathatják és felfedezhetik Roxmorts falu 2 legmesésebb épületét: a Mézesfalás cukorkaboltot és a Három Seprű kocsmát –, amelyek telis-tele vannak varázslatos szerepjátékos lehetőségekkel.
  • Ez a magával ragadó, kiállítható Harry Potter készlet bármelyik 8 éves vagy nagyobb boszorkányt vagy varázslót el fogja bűvölni.
  • A több mint 22 cm magas, 30 cm széles és 9 cm mély LEGO Harry Potter Látogatás Roxmorts faluban készlet telis-tele van eredeti részletekkel.
  • A 3 kisebb épület még több inspirációt nyújt a fantáziadús játékhoz: egy utcai lámpa, egy hóval borított pad és egy 2 oldalú hirdetőtábla, a körözött Sirius Black plakátjával.
  • Tartalmaz egy exkluzív, aranyszínű Ron Weasley minifigurát, ami a LEGO Harry Potter varázslatának elmúlt 20 évét ünnepli. A készletben a gyermekek 4 véletlenszerű, gyűjthető varázslókártya csempét is találnak (amiből összesen 16 db van).
  • A LEGO Harry Potter játékok tartalmazzák a népszerű filmek közkedvelt szereplőit, lenyűgöző lényeit és jól ismert helyszíneit is. Ideális ajándék bármelyik gyermeknek, aki részese szeretne lenni a filmes varázslatnak.
  • A LEGO építőkészletek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.