A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Carnage 76199

Az idegen szuper-gonosztev, Carnage LEGO kockamsolata

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Carnage
SKU 76199
EAN 5702016989687
Darabok 546
Sorozat LEGO Marvel
Kor 18+ év
LEGO ár 16 793 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Carnage 76199 leírás

A LEGO Marvel Pókember Carnage (76199) szettel a Marvel Univerzumba repítheted építési készségeidet, miközben elkészíted az idegen szuper-gonosztevő lidérces részleteit.

Megépíthető és kiállítható sisak eredeti részletekkel
Az alacsony piros szemöldökétől, a szuronyszerű fogakkal teli, kiálló állkapcsáig, Carnage LEGO kockamásolata egy kihívást jelentő, izgalmas építési élményt nyújt a Marvel filmek rajongóinak és a modellkészítőknek egyaránt. A stílusos névtáblával kiegészített, strapabíró alaplappal ellátott, lenyűgöző modell még bámulatosabban fog mutatni a többi LEGO képregényes alkotásod mellett.

LEGO építőmodell-készletek
Szakadj ki a nyüzsgő világból, és fedezd fel újra a kreatív építés örömét a felnőtteknek szánt LEGO építőkészletekkel! Az elégedettséggel eltöltő építést és bámulatos kiállítható darabokat kínáló, felnőtteknek szánt LEGO készletek nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy személyes ajándékok bárkinek, aki érdeklődik a modellkészítés és a képregénykultúra iránt.

  • Építsd meg a könyörtelen szuper-gonosztevő, Carnage LEGO kockamásolatát a LEGO Marvel Pókember Carnage (76199) készlettel!
  • Ez az 546 elemből álló projekt megragadja az óriási idegen eredeti részleteit – alacsony piros szemöldökétől kezdve, a szuronyszerű fogaiig –, emellett egy strapabíró állvány is tartozik hozzá, amit egy stílusos névtábla díszít.
  • A jól végzett munkával járó elégedettség érzése még a Marvel emléktárgy gyűjthető darabjának megépítése után is sok ideig fog tartani.
  • Ez a megépíthető és kiállítható, ikonikus szuper-gonosztevő tökéletes projekt a Marvel filmek felnőtt rajongóinak és a modellkészítőknek egyaránt.
  • A több mint 19 cm magas, 9 cm széles és 15 cm mély, teljesen megépített modell remek beszélgetésindító, akár otthon, akár a munkahelyeden állítod ki.
  • Ez a kiváló minőségű, kiállítható modell stresszoldó időtöltést nyújt a modellkészítőknek, miközben Carnage a LEGO kockákból fokozatosan formát ölt.
  • A kiváló minőségű, nyomtatott útmutató segítségével könnyedén és azonnal belevághatsz ebbe a lenyűgöző építési projektbe.
  • A felnőtteknek szánt LEGO készletek elégedettséget nyújtó építési és kiállítási élményt nyújtanak, amelyek minden lelkes modellkészítőt el fognak bűvölni.
  • A LEGO építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.