A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Bosszúállók: Végjáték a döntő csata 76192

Rengeteg LEGO Marvel akci a Bosszllk fhadiszllsn

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Bosszúállók: Végjáték a döntő csata
SKU 76192
EAN 5702016913200
Darabok 527
Sorozat LEGO Marvel
LEGO ár 23 093 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Bosszúállók: Végjáték a döntő csata 76192 leírás

Keltsd életre a Marvel film akcióit a LEGO Marvel Bosszúállók: Végjáték, a döntő csata (76192) játékkészlettel!

Fantasztikus Marvel Bosszúállók játékkészlet
A gyermekek csatlakozhatnak a LEGO Marvel szereplők lenyűgöző sokaságához – Thorhoz, Amerika Kapitányhoz, Fekete Párduchoz, Vasemberhez, Skarlát Boszorkányhoz, Hangyához, Thanos-hoz és egy Centauri harcoshoz –, hogy a Bosszúállók főhadiszállásán belevágjanak a végtelen szuperhőskalandokba. A készlet telis-tele van olyan részletekkel, amelyek fantáziadús játékra inspirálnak: Vasember laborjával, ahol a klassz Nanokesztyűt építi; egy pihenő- és tárgyalóteremmel, ahol a szuperhősök összegyűlhetnek; egy börtöncellával; valamint egy kinyitható furgonnal, amiben egy időgép rejlik.

Klassz LEGO Bosszúállók készlet szuperhős-minifigurákkal
A gyűjthető járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel teli LEGO Marvel Bosszúállók építőjátékok segítségével a gyermekek eljátszhatják kedvenc Marvel filmjeleneteiket, és feltárhatják a fantáziadús szuperhős-szerepjáték izgalmas univerzumát.

  • A LEGO Marvel Bosszúállók: Végjáték, a döntő csata (76192) készlet lenyűgöző szuperhőseivel, klassz funkcióival és bámulatos kiegészítőivel a gyermekek eljátszhatják a Marvel film legklasszabb akciójelenetét.
  • Tartalmazza Thor, Amerika Kapitány, Fekete Párduc, Vasember, Skarlát Boszorkány és egy Centauri harcos minifiguráit, valamint egy Thanos figurát és egy Hangya mikrofigurát is.
  • A gyermekek a Bosszúállók főhadiszállásán csatlakozhatnak a LEGO Marvel szereplők szupersztárjaihoz, ahol megtalálják Vasember laborját, egy pihenőhelyiséget, egy börtöncellát és egy nyitható furgont, amiben egy időgép lapul.
  • Különleges ajándék a Marvel Bosszúállók 8 éves vagy nagyobb rajongóinak.
  • Ez a sokoldalú játékkészlet több mint 16 cm magas, 37 cm széles és 12 cm mély, és más LEGO Marvel építőkészletekkel is könnyedén kombinálható.
  • Tartalmaz egy hatalmas, forgatható, dönthető és nagy gumihegyű nyilat lövő ágyút, valamint egy forgatható és dönthető radart a főhadiszállás tetején.
  • A kiegészítők között találsz harapnivalókat, üdítőket, egy fegyverállványt és olyan eredeti részleteket, mint Thanos kétélű kardja, amit a gyermekek 2 egykezes karddá alakíthatnak át.
  • Minden LEGO Marvel építőjáték kiváló minőségű játékkészleteket nyújt az ifjú szuperhősöknek, amelyek végtelen, fantáziadús játéklehetőségeket kínálnak.
  • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.