A legnagyobb LEGO ár-összehasonlító oldal Magyarországon

LEGO Hírharsona 76178

A Marvel Univerzum megpthet s killthat nneplse

Árak

Az árak tartalmazzák a szállítási költségeket

A termék tulajdonságai

Hivatalos név LEGO Hírharsona
SKU 76178
Darabok 3789
Sorozat LEGO Marvel
Kor 18+ év
LEGO ár 141 990 Ft
Utasítás Töltse le a használati útmutatót

LEGO Hírharsona 76178 leírás

Pókember és a Daily Bugle elválaszthatatlanul összekapcsolódik. A Marvel-univerzum rajongói most a LEGO 76178 Daily Bugle játékkal juthatnak hozzá. A lenyűgöző és izgalmas részletekkel teli, lenyűgöző építmény a Marvel-univerzum eddigi legnagyobb LEGO-készlete.

Számítson órákig tartó építési mókára, rengeteg elismerésre és egy fantasztikus szerkezetre, amelyhez újra és újra vissza fog térni.

Egy hatalmas készlet rengeteg minifigurával

A LEGO Daily Bugle nem kevesebb, mint 3772 alkatrészből áll. Ezzel körülbelül 82 centiméter magas tornyot lehet építeni. Az épület tele van felismerhető részletekkel, például Peter Parker és J. Jonah Jameson irodájával. A jellegzetes sárga taxi, az újságos stand és a víztorony is megtalálható.

Az épület négy szintből áll, amelyek mindegyike leválasztható. A tetők és a homlokzatok is eltávolíthatók az épületről, így a belső teret is alaposan megcsodálhatja. Ráadásul nem kevesebb, mint 25 minifigurát kapsz ezzel a készlettel.

Természetesen Pókember sem hiányzik, de találkozhatsz Mysterio-val, Spider-Gwen-nel, Venommal, Miles Morales-szel, Blade, a vámpírvadásszal, a Punisherrel és még sok mással. Ezekkel a képregényből jól ismert történeteket játszhatsz el újra. Vagy alkoss saját izgalmas kalandokat ezekkel a szuperhősökkel és főgonoszokkal.

Egyszerű utasítások egy összetett építéshez

Ha először látod a LEGO Daily Bugle-t, biztosan lenyűgöz a komplex szerkezet. Ez teszi ezt a LEGO készletet tökéletessé az építéshez és a látható helyre történő elhelyezéshez.

Az épület tele van meglepetésekkel és részletekkel, így Önt és barátait újra és újra el fogja ámulatba ejteni. Mégsem kell építőipari szakértőnek lenni ahhoz, hogy összeállítsuk a Daily Bugle-t. A készlethez részletes, könnyen követhető útmutató tartozik.

Az építési folyamaton lépésről lépésre végigvezetnek, így még a nagy tapasztalattal nem rendelkező felnőtt építők is elkezdhetik saját Marvel-univerzumuk felépítését.

Hozd létre a saját Marvel univerzumodat LEGO-ból

Az évek során a LEGO a Marvel-univerzum számos részét megörökítette látványos építőkészletekben. Ennek az univerzumnak a rajongói tehát elkezdhetik otthon újraépíteni saját kedvenc univerzumukat. A Daily Bugle e lenyűgöző sorozatát tényleg nem szabad kihagyni. Hogyan néz ki az ideális Marvel-univerzum?

  • A LEGO Marvel Pókember Hírharsona (76178) egy fantasztikus, kiállítható építési projekt a felnőtt Marvel rajongóknak, ami tartalmazza a Marvel legnépszerűbb hőseinek és gonosztevőinek szereplőgárdáját.
  • A készlet 25 minifigurát kelt életre: Doctor Oktopuszt, Pókembert, Venomot, Miles Morales-t, Póksonkát, Zöld Manót, Peter Parkert, Pók-Gwent, Mysteriót, Sandmant, Robbie Robertsont és még sok mindenki mást!
  • A készlet 5 új minifigurát is tartalmaz – Pengét, a vámpírvadászt, J. Jonah Jamesont, a Hírharsona tulajdonosát, Fekete Macskát, Daredevilt és Megtorlót. Emellett a csomagban Pókember homokfutóját is megtalálod.
  • Add át magad a kreatív építési szuperképességeidnek a Hírharsona irodaház 3772 elemből álló másolatával, ami telis-tele van eredeti részletekkel, lenyűgöző funkciókkal és egy látványos szuperhősakcióval.
  • A Marvel Univerzum ünneplését szimbolizáló, 4-szintes szett izgalmas építési és kiállítási projektet nyújt a felnőtt modellkészítőknek és a képregénykultúra rajongóinak, ami egész biztosan magára vonja a figyelmet, bárhol is állítod ki.
  • A több mint 82 cm magas, 27 cm széles és 27 cm mély, bámulatos modell telis-tele van klasszikus szereplőkkel, valósághű funkciókkal és szórakoztató kiegészítőkkel.
  • A kiváló minőségű, könnyen követhető útmutatóval már a doboz kibontásakor belevághatsz ebbe az elbűvölő építési projektbe.
  • A felnőtteknek szánt LEGO készletek elégedettséget nyújtó építési és kiállítási élményt nyújtanak, amelyek minden lelkes modellkészítőt el fognak bűvölni.
  • A LEGO építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Jutalékot szerezhetünk, ha linkjeink egyikét használva vásárol egy költséget.

Ezeket a linkeket nem részesítjük előnyben az árlistában. Mi egy független ár-összehasonlító oldal vagyunk, és ezek a linkek segítenek minket a weboldal fenntartásában.